Igor Mang: tsivilisatsioon on määratud hukule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang uue raamatu esitlus Viru Keskuses
Igor Mang uue raamatu esitlus Viru Keskuses Foto: Toni Läänsalu

Esmakordselt toimus Tondi Jäähallis astroloogia, müstika ja spirituaalse elulaadi festival Kolmas Silm, mis tõi külastajateni ettekanded Eesti tuntuimatelt astroloogidelt, sensitiividelt ning tavaarusaamade taha vaatavatelt õpetajatelt. Terve päeva jooksul toimusid presentatsioonid, töötoad, showd, seminarid ja privaatsed kohtumised selgeltnägijate, sensitiivide, ravitsejate ja parapsühholoogidega. 

VIP-piletiga 60 eurot makseb pilet ja esinevad Igor Mang, Anastasia (Nastja), Anu Pahka, Kaia-Liisa Reinut. Siret ja Janno Seeder, kes tõi publikuni Eesti esimese Feng Shui show, meelitas kohale palju inimesi. Lisaks eelmainitutele oli hüpnotisöör Marissa publiku ees hüpnoosishowga. Venemaalt tuli needustest ja naiselikust väest rääkima -  dr Natalja Onufrieva. 

Igor Mang andis aga eriti veenva etteaste, kus ta rääkis, et tsivilisatsioon on lõppemas. 

"Aitab robotiseeritud maailmast, see on hukatuslik nii inimestele kui ka kõikidele loomadele!" lausa hüüab astroloog Igor Mang, kui ta on lõpetamas oma sõnavõttu laupäeval Tondiraba jäähallis toimunud Kolmanda Silma festivalil, kus ta annab teada, et kui rahvas tema tegude ja sõnade järgi ei joondu, on peagi käes maailma lõpp.

Loe refereeritud täisteksti Õhtulehest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles