Ema kasvatab 13-aastast tütart sigarettide abil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema kasvatab 13-aastast tütart sigarettide abil
Ema kasvatab 13-aastast tütart sigarettide abil Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias kasvatab üks ema oma 13-aastast tütart  sigarettide abil.

43-aastase Tracy Holti sõnul võiks ta  tütar teha midagi hullemat, kuid on piirdunud ainult kolme pahega, kirjutab  The Telegraph.

Holt teab, et ta tütar Sam liigub tänavakampades, joob õlut ja kasutab kergemaid narkootikume. Ema sõnul on ta õnnelik, et tütar ei ole tugevamaid narkootikume proovinud.

 

«Ma ei näe mitte mingit põhjust teda koduaresti panna. Sel juhul karistaksin iseennast, kuna peaksin teda kogu aeg valvama. Kui Sam käitub hästi, siis hoopis premeerin teda sigarettidega. Kui aga halvasti, jääb sigarettidest ilma,» selgitas ema.

Holti kinnitusel on ta kaua aega suitsetanud ning ei ole kopsuvähki saanud.

«Me kõik peame kord surema. Ma ei ole suitsetamisest vähki saanud ja arvan, et seda ei saa ka minu tütar,» lausus inglanna.

Sam tunnistas, et kui ema annaks rohkem sigarette, võiks ta kodus rohkem teha.

«Kui ema käsib mul toa ära koristada, siis ma lihtsalt ei tee seda. Kui aga ta on nõus koristamise eest mulle sigareti andma, siis teen,» selgitas tüdruk.

Sami kinnitusel on tal viimase aasta jooksul olnud neli sekspartnerit ning käsib partneril alati kondoomi kasutada.

Sami sõnul seksis ta esimest korda 12-aastaselt.

«Olin pettunud. Mitte ükski ema ei taha teada, et ta 12-aastane tütar harrastab seksi, kuid olin rõõmus, et ta sellest mulle teatas,» lisas Holt.

Koolis on Samil läinud üle kivide ja kändude. Halva käitumise tõttu on teda 40 korda koolist eemaldatud. 

Nüüd käib Sam probleemsete õpilaste klassis, kus on vähem õpilasi ja kus õpetajad saavad õpilastega individuaalselt tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles