Uus lindiskandaal? Kuula, kuidas Kalle Klandorf Taavi Aasa kabinetis sõimab Priit Kutserit (6)

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf
Kalle Klandorf Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Skandaalne «Kuuuurija» avaldab tänases saates Tallinna Linnavalitsuses Taavi Aasa kabinetis salaja tehtud lindistused. Katrin Lust kirjutas Facebookis, et tema arust on valijatel õigus teada, mis suletud uste taga toimub. Lindistused andis Lustile Priit Kutser.

«Sa kuradi eit, mölised siin ausõna,» karjub «Kuuuurija» lehel avaldunud lindistuse klipis Klandorf Priit Kutserile. «Kuidas sa räägid. Ise oled abilinnapea,» küsib Kutser vastu. 

«Täpselt nii sinusugusega räägingi,» vastab Klandorf, kes Taavi Aasa kabinetis Kutserile peapesu teeb.

Katrin Lust
Katrin Lust Foto: TV3

Lugu kütab kirgi nii meedias kui ka sotsiaalmeedias. Lust kommenteerib loo avaldamist nõnda: «Enne valimisi kisub ikka eriti kuumaks. Päevavalgele ujub igasugu kraami. Veel reedel saabusid mulle salaja tehtud lindistused Tallinna Linnavalitsuses Taavi Aasa kabinetis, kus tegevlinnapea Aas ja abilinnapea Kalle Klandorf kaotavad ühe kodaniku suhtes täielikult enesevalitsuse ja karjuvad üksteise võidu igasugu asju a la «sa eit, ära mölise siin». Kuna poliitika on üks räpane mäng, siis ma otsustasin need salajased salvestised homsesse saatesse panna, sest valijatel on õigus teada, mis siis toimub Tallinna Linnavalitsuse suletud uste taga.»

Lust kinnitab Facebookis, et Kutser andis talle lindistused täiesti tasuta. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles