Kelle ülikonnad on stagnaajast ja kes hiilgab hea maitsega ehk linnapeakandidaatide stiiliportfell! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapeakandidaadid: Helme, Michal, Izmailova
Tallinna linnapeakandidaadid: Helme, Michal, Izmailova Foto: Elu24 kollaaž

Käimas on kohalike omavalitsuste valimised, mille tulemusena selguvad uued linnapead. Millised kandidaadid on Tallinnal ning kes on viiepallisüsteemis arvustatuna kõige stiilsem.

1. Martin Helme (EKRE)

Võrreldes meie eelmise peaministri Taavi Rõivase kantutega näevad Martin Helme pintsakud ja lipsud välja ajast ja arust. On näha, et Helme, kes on konservatiivne oma vaadetelt, on seda ka oma riietusstiilis. Elu24 moetoimkond annab Helmele stiilipunkte 3. 

Martin Helme.
Martin Helme. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Martin Helme
Martin Helme Foto: Toomas Tatar / Õhtuleht

2. Kristen Michal (Reformierakond)

Kristen Michal on kahtlemata mees, kes on soliidse ja viisaka stiiliga ning kannab silmapaistvalt hästi välja nii pintsaku kui ka vabal ajal sviitri. Tema lipsuvalikud ei ole kunagi igavad ning kindlasti on reformierkondlased Taavi Rõivase eeskujul oma stiilipedaalile gaasi andnud. Elu24 moetoimkond annab Michalile, kelle rõivavalik on aastatega paremaks muutunud, stiilipunkte 3,5. 

Kristen Michal, Evelin Oras
Kristen Michal, Evelin Oras Foto: Toni Läänsalu
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Kristen MIchal
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Kristen MIchal Foto: Madis Sinivee
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Liis Treimann

Raivo Aeg (IRL)

Raivo Aeg on endine KAPO juht ja riigikogu liige, kes on oma elu jooksul harjunud kandma rohkem ametivorme kui pintsakuid ning seetõttu on Elu24 moetoimkond märganud, et härra Aeg, kelle ülikonnad on ajale jalgu jäänud, armastab kanda numbri võrra suuremaid pintsakuid. Niisiis stiilipunkte saab Aeg 2,5.

Raivo Aeg
Raivo Aeg Foto: Peeter Langovits
Raivo Aeg läks Tallinna linnavalitsuse ette korruptsioonitõrjet tegema.
Raivo Aeg läks Tallinna linnavalitsuse ette korruptsioonitõrjet tegema. Foto: Liis Treimann

Taavi Aas (Keskerakond)

Suhteliselt üksluiste ülikonnavalikutega Taavi Aas ei üllata oma stiililt ega jää silma ning meelde. Just avas Tallinnas poe Hollandi kuulus ülikonnapood, kuhu soovitame Taavil kindlasti sisse kiigata ning uudistama minna, sest siin hallis kliimas oleks tore vahetevahel värve näidata! Elu24 moetoimkond annab Taavi Aasale stiilipunkte 2.

Taavi Aas
Taavi Aas Foto: Mihkel Maripuu
Taavi Aas - praegune Tallinna linnapea kohusetäitja ja Keskerakonna linnapeakandidaat.
Taavi Aas - praegune Tallinna linnapea kohusetäitja ja Keskerakonna linnapeakandidaat. Foto: Tairo Lutter

Züleyxa Ixmailova

Aseri-eesti päritolu Zuzu ehk Züleyxa Izmailova (31) on keskkonnaaktivist, ajakirjanik ja vabakutseline fotograaf, kes peamiselt tegutseb rohelise ilmavaate ja jätkusuutliku arengu edendajana. Tõusva poliitikatähe, roheliste esinaise Zuzu Izmailova ja legendaarse laulja Henri Laksi poja Joonase pulmad olid isegi üleni ökod, kus Zuzu pruutkleit oli erakonna värvist ja loomusest kantud. Izmailova on pälvinud ka Anne ja Stiili aasta naise tiitli. Elu24 moetoimkonnale meeldivad Zuzu julged valikud ning mustrid ning meilt saab ta stiilipunkte 4.

Anne&Stiil suurejooneline Ilugala 2016. Ajakirja Anne & Stiil aasta naine on Züleyxa Izmailova
Anne&Stiil suurejooneline Ilugala 2016. Ajakirja Anne & Stiil aasta naine on Züleyxa Izmailova Foto: Erlend Štaub
Züleyxa Izmailova.
Züleyxa Izmailova. Foto: Liis Treimann
Zuzu Izmailova
Zuzu Izmailova Foto: Iris Kvisalu

Arvustaksime ka Tegusa Tallinna ja Savisaare valimisliidu Tallinna linnapeakandidaadi stiili, aga nemad ei ole oma esinumbrit välja öelnud, nii siis saavad nemad meie moetoimkonnalt stiilipunkte 0. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles