Näosaade ületas perverssuse piiri? Bert Pringi aeles naisena laval ja kutsus enda tagumikku vaatama (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval oli eetris «Su nägu kõlab tuttavalt» kuuenda hooaja teine osa, kus sai üllatuseks näha kahte võistlejat sama staari kehastamas. Saate võitis Etta Jamesi kehastanud Marta Laan. Kahe saate kokkuvõttes juhib Valter Soosalu, kellele järgnevad Bert Pringi ja Marta Laan.

Kohtunikutooli istus sel korral lisaks Tanja Mihhailova-Saarele, Olav Osolinile ja Andrus Vaarikule külaliskohtunik Inga Lunge.

Olav Osolin, Tanja Mihhailova-Saar, Inga Lunge, Andrus Vaarik
Olav Osolin, Tanja Mihhailova-Saar, Inga Lunge, Andrus Vaarik Foto: TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Elina Born / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Elina Born / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Elina Born vuristas ette räppar Nicki Minaj'i hittloo «Super Bass».

Olav: Visuaalselt jäi palju asju meelde! Ma olen Nicki Minaj'i suur fänn. Sai kõvasti räpitud ja sul on kõva võhm. See bumbum on oli ka väga sarmikas.

Tanja: Sul oli võhma - sa jõudsid lõpuni, mitte ei kukkunud pikali. Väga meeldis!

Inga: Ma ei ole üllatunud, ma arvan, et meil ongi endal nii head artistid. Elina, sa oled väga heas vormis!

Andrus: Ma olen natuke segaduses. Ma ei tea sellest muusikast midagi, aga küll on hea, et ma ei pea enam noor olema! See meenutas mulle emaste tunnustega põrsast, kellel hakkab puberteet. See on tõesti väga lastepärane. Aga see, kuidas sa seda tegid - müts maha!

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Andres Dvinjaninov / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Andres Dvinjaninov / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Andres Dvinjaninov tormas lavale Hendrik Sal-Salleri nahas ja esitas laulu «Lähme sõidame».

Tanja: Tore number! Kõik oli olemas. Üllatusmoment puudus võrreldes eelmise saatega. Lugu oli hea ja laulsid hästi, midagi, negatiivset ei saanud öelda, aga midagi ei üllatanud ka.

Inga: Ma natuke sinu puhul pabistasin, et kuidas läheb, sest me tunneme nii hästi. Mul oli nii hea meel! Nii kihvtilt tegid!

Andrus: See hääl oli identne originaaliga. Tegid tõesti väga hästi, minu jaoks natuke liiga hästi. Oleks natuke veel paremini, oleks õudne olnud, et ongi päris Sal-Saller.

Olav: Mul on selline tunne, et ma olen sellel kontserdil viibinud, mille järgi sa selle tegid. Minu arvates oli see parim Sal-Saller, mis selles saates kõlanud.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Daniel Levi / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Daniel Levi / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Daniel Levi Viinalass pani kogu oma sarmi ja võlu mängu Vanessa Carltoni hitti «A Thousand Miles» esitades.

Inga: Väga kihvt. Sellises esituses, kus väga teha ei ole, hakkavad mängima väikesed nüansid.

Andrus: Ma olen väga rahul sinuga. Ma tean, et sul ei ole sellist kogemust, nagu näitlejatel, kes siin saates osalevad. Teid ma jälgin nii, et pöidlad krampis. Kuidas sa oskad? Mina pidin neli aastat õppima seda!

Olav: Ma olen kuskilt lugenud, et see laul on Ameerika sõdurite üks meelislugusid. Ma loodan, et nüüdsest on ka Eesti sõduritel oma meelislugu olemas.

Tanja: Mulle millegipärast pidevalt meenutas varajast Justin Bieberit!

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hele Kõrve / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hele Kõrve / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Hele Kõrve kehastus rokimaniakiks ja esitas Alice Cooperi tuntuima laulu «Poison».

Andrus: Kallis laps, mis sa teinud oled! Kas sa sellist häält tegid enne Maikeniga kohtumist ka? See oli üks veenvamaid mehi, mida ma siin saates näinud olen.

Olav: Sama lugu parodeeris meil siin Tanel Padar. Tanel ütles, et tal oli raske seda teha, sest ta pole kunagi nii kole olnud, nagu see Alice Cooper. Sul pidi see olema veel hullem ülesanne. Sellist kärinat on naisterahval väga raske teha ja said sellega kohati hiilgavalt hakkama.

Tanja: Kui ma peaks kolm fraasi niimoodi ära käristama, oleks minu häälepaeltega vsjo. 

Inga: Fookus oli nii terav ja tugev! Ma unustasin täiesti ära, et kuskil seal taga on Hele.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Valter Soosalu / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Valter Soosalu / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Valter Soosalu esitas Kait Tamra laulu «Oma saar».

Olav: Kui sa nüüd oleks vastu tulnud tänaval, siis ma poleks aimanud, et sa oled Kait Tamra. Aga kui sa klaveri taha istusid, siis see oli ilus.

Tanja: Sa olid lummavalt realistlik. Need vimkad andsid ainult juurde. Aplaus!

Inga: Väga raske ülesanne, istuda ükski klaveri taga ja ainult väikesed detailid, millest kinni hakata. Siin on, mida kuulata. Väga ilus.

Andrus: Tahtsin öelda täpipealt seda, mida Tanja. Sa tegid täiesti filigraanselt järele Kait Tamrat ja väikeste nüanssidega teed sellest peene paroodia.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Marta Laan / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Marta Laan / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Marta Laan astus vaatajate ette vanema Etta Jamesina, esitades noorema versiooni loost «At Last».

Tanja: See lugu on nii hea ja seda on nii palju kaverdatud. Mulle meeldis, et sa valisid pigem eakama Etta etteasted. Kuigi sellel esitusel ta nii kergelt üles ei roninud, oli seda hea kuulda. Sa lihtsalt ei esine, vaid elad läbi muusika ja teised elavad sulle kaasa.

Inga: See attitude - see kõik on nii õige! Kui praegu müüdaks pileteid sellise Etta kontserdile, siis mina kindlasti läheksin.

Andrus: Mina just mõtlesin, et mina seda vana, hääbuvat Ettat ei taha näha. See on üks ilusamaid lugusid maailmas ja mul on temaga isiklikud suhted. Sa näitasid läbi selle Etta, milleks sa võimeline oled. Minu kummardus!

Olav: See oli hästi sümpaatne, kuna seal oli elumere lainetest läbi ujunud ja vahepeal ära uppunud lauljatar, kes laulis oma nooruspõlve lugu. Mul jäi mulje, et sa oled palju vanem, kui sa oled.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hanna Martinson / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hanna Martinson / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Hanna Martinson esitas Little Richardi lugu «Good Golly Miss Molly», mida on läbi aegade kaverdanud sajad artistid.

Inga: See oli nüüd küll võhmakas! Püüa nüüd oma hingamine korda saada. Täiestu super, vau! Ma ei oska midagi öelda, olen täiesti relvitu praegu.

Andrus: Sa märatsesid ja märatsesid täpselt. See oli organiseeritud hullus. 

Olav: Little Richard on selline artist, kelle puhul pole midagi võimalik üle teha. Aga mulle tundus, et sa täna suutsid seda teha. Mingitel hetkedel olid sa väga Little Richardi moodi. See bling mulle ka meeldis. Lõpuks läks selliseks hullamiseks, et ma enam ei saanud aru, kus on siin number ja kus pöörleb karussell oma rada.

Tanja: Mulle hästi meeldib see võime tulla rahulikult lava tagant ja selline asi ära teha

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Bert Pringi / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Bert Pringi / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Bert Pringi üritas ületada Elina Borni ja esitas Nicki Minaj'i seksikat hitti «Anaconda». Esituses pidi Bert risti-rästi üle lava roomama ja kutsuma inimesi enda tagumikku vaatama.

Andrus: Ma hakkan natuke aru saama... Mingi võlu sellel on. See tõesti hakkab mõjuma pikapeale. See on erakordselt veenev ja teie rõõm, millega te seda jälkust esitate... Kuule, pervert-Pringi, see oli suurepärane, mis te tegite. Ma olen täiesti sõnatu! Fantastiline saade on.

Olav: Ma olin päris hirmunud, kui ma kuulsin, et hakkate seda lugu tegema. Ma mõtlesin, et kas näen esimest korda selles saates anakonda ära. Õnneks jääb midagi avastada ka tulevikus. See oli nii hull asi. Kõige hullem asi selle asja juures oli see, et see oli veenev.

Seekordse näosaate võitis Marta Laan, kes annetas võidetud 1000 eurot MTÜ AIDSi Tugikeskusele.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade / TV3
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade / TV3 Foto: TV3 / Mardo Männimägi
Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles