Tulevikust praegusesse aega rännanud mees andis inimkonnale karmi hoiatuse (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryant Johnson
Bryant Johnson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerikas vahistas politsei mehe, kes väitis end olevat aastast 2048 ning reisis meie aega tagasi selleks, et hoiatada inimkonda peagi ees ootava maaväliste olendite sissetungi eest.

Casperi linna, mis asub USA Wyomingu osariigis, politsei sõnul võeti esmaspäeval vahi alla alkoholilõhnadega Bryant Johnson, kes läbi katkendliku kõne püüdis neile selgeks teha, et tulnukad tulevad järgmisel aastal ning et me kõik peame kiiremas korras lahkuma, edastab ajaleht Huffington Post

Politseiraportis seisab, et mees ei öelnud täpset kuupäeva, mil tulnukate invasioon peaks aset leidma. Ta keeldus rääkimast arstide ja õdedega ning nõudis kohtumist «linna presidendiga». 

Johnson väitis, et ta oli võimeline ajas tagasi rändama, kuna tulnukad täitsid tema keha alkoholiga. Ta olevat seisnud suurel ujukil, mis oli ta transportinud aastast 2048 2017. aastasse, kuigi ta lisas, et tegelikkuses oleks ta pidanud rändama 2018. aastasse. 

Naerda ju võib, aga mine sa tea, nali võib järgmisel aastal ehk hoopis meie kulul olla. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles