Noor õpetajanna suri vaid kolm päeva pärast oma pulmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

29-aastane algklasside õpetaja Katie Sutterby pidi raskele haigusele alla vanduma vaid kolm päeva peale oma pulmapäeva ning viis nädalat pärast soolevähi diagnoosi saamist. 

Tema meeleheitel abikaasa Will Arnold plaanis Katie kätt paluda selle aasta lõpus, aga pärast kohutavat uudist, et naise haigus on ravimatu, otsustati abielluda selle vähese aja jooksul, mis neile jäänud oli, vahendab Metro. 

Foto: Facebook

Varem terve ja aktiivne naine hakkas selle aasta juulis tundma väikseid seedeprobleeme, millele ta apteegist ostetud rohtudega leevendust otsis. Arst arvas, et tegemist on sapikividega, aga kui naine ühel päeval tööl olles tugevat valu tundus ja erakorralise meditsiini osakonda pöördus, avastati õudne tõsiasi, et naisel soolevähk.

Haigus oli selleks ajaks juba kaugele arenenud ning levinud ka tema maksa. Lähedased, kes olid uudist kuuldes šokis, aga noor naine olevat jäänud positiivseks ja tugevaks. Otsustati proovida keemiaravi, kuid raskete kõrvaltoimete tõttu see lõpetati ning Katie tervis muutus kiiresti üha hullemaks.

Foto: Facebook

Kui arstid ütlesid, et naisele on jäänud loodetud kuude asemel loetud nädalad, otsustasid Will ja Katie abielluda. 10. augustil sõlmiti nende liit ja Will meenutab, et kaunil naisel oli üllatavalt palju energiat ning nad tantsisid terve öö. 

Noorpaar oleks tahtnud veeta mesinädalad Pariisis, aga pidid selle asemel leppima kahe päevaga kohalikus spas. Kahjuks vaid kolm päeva peale pulmi Katie aga suri. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles