Kersti Kaljulaid: usaldan rohkem Anu Saagimi kui Hannes Võrno maitset (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kohtusid Kadriorus Eesti president Kersti Kaljulaid ja Saksamaa president Frank-Walter Steinmeier.
Täna kohtusid Kadriorus Eesti president Kersti Kaljulaid ja Saksamaa president Frank-Walter Steinmeier. Foto: Eero Vabamägi

Jüri gümnaasiumis külas käinud president Kersti Kaljulaid pidas koolilastele kõne, kus muudele olulistele teemadele lisaks rääkis ka oma riietusstiilist ning nentis, et usaldab Anu Saagimi maitset.

Presidendi riietus on tänu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liikme Hannes Võrno krehvtisele väljaütlemisele viimastel päevadel palju tähelepanu äratanud. Võrno ütles oma Facebooki postituses, et praami peal nägi riigipea välja nagu Orissaare seeneline.

President ise ei pea aga Võrnot rõivastuse osas arvamusliidriks ning peab eeskujuks pigem Anu Saagimit. «Arvan, et tema on ka autoriteet, mitte ainult – mis tema nimi nüüd oligi – Hannes Võrno! Ma isiklikult usaldangi Anu Saagimi maitset, kui asi puudutab rõivastust, pisut rohkem kui Võrno oma,» ütles Kaljulaid.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles