Kerli jõudis Billboardi tabelis esikohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilne Kerli: see haldjakostüüm valmis paar tundi enne video «Army of Love» öise võtte algust Grete ja Kerli koostööna.
Stiilne Kerli: see haldjakostüüm valmis paar tundi enne video «Army of Love» öise võtte algust Grete ja Kerli koostööna. Foto: Veiko Kallas

Kerli singel «Army Of Love» tõusis Billboardi tantsu- ja klubimuusika tabelis teiselt kohalt esimeseks.

«Army Of Love» on tabelis olnud üksteist nädalat ja see edestab näiteks Britney Spearsi hitti «Till The World Ends» ja Katy Perry singlit «E.T.».

Esikümme näeb välja järgmine:

1. Kerli «Army Of Love»
2. Kat DeLuna «Dancing Tonight»
3. Chris Brown ft Benny Benassi «Beautiful People»
4. Ultra Nate «Turn It Up»
5. Jennifer Hudson «Where You At»
6. Britney Spears «Till The World Ends»
7. Snoop Dogg «Sweat»
8. Katy Perry «E.T.»
9.  Lady Gaga «Born This Way»
10. Rico Bernasconi vs Vaya Con Dios «Hey (Nah Neh Nah)»

«Billboardi tabelis kümne hulka jõudmine on väga suur tunnustus,» rääkis Margus Varusk plaadifirmast Universal ajalehele Postimees. «Veel parem oleks, kui ta oleks päris singli-tabelis kümnendal kohal, aga ka see on väga suur asi. Samas, tantsumuusikatabelist päris singli-tabelisse ei ole enam väga pikk maa. Kerli karjäärile tähendab see suurt plussi, sest näha on, et ta pole pildilt kadunud. Sellisel tasemel DJde äramärkimine on kõva sõna ja siit on väga hea edasi minna.»

Tantsu- ja klubimuusika alam­tabelit ei koostata müüginumbrite alusel, vaid valitud DJde ja klubide esitlusloendite põhjal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles