Top 5: Eesti staarid, kes on tänu oma kuulsatele kallimatele tuntuks saanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Erlend Štaub

Kas nemad on staariks saanud tänu oma kaaslasele?

1. Anni Rahula

Täpselt kuus aastat tagasi tuli avalikuks uudis, et Anni (neiupõlvenimega Pohlak) ja Tomi Rahula on paar. Sellest hetkest olid nad meediatähelepanu keskpunktis ning toona 25-aastasest blondiinist jalgapallikohtunikust kirjutasid kõik ajaleheveerud. Täna ei teki mitte ühelgi eestlasel küsimustki, kes on Anni Rahula. 

TV3 hooaja avapidu / Vabas Lavas, Anni ja Tomi Rahula
TV3 hooaja avapidu / Vabas Lavas, Anni ja Tomi Rahula Foto: Madis Sinivee

2. Mattias Naan

Koomik Mattias Naani ja näitleja-laulja Kristel Aaslaidi suhe tuli avalikuks 2016. aasta kevadel. Paar on tänaseks juba kauemgi koos olnud ning Kristel kinnitab, et on leidnud omale võrdväärse ja armastava kaaslase. Enne Kristeliga suhte avalikkuseni jõudmist oli Mattias tuntud koomikute ja filmi ringkonnas, kuid täna mitu telesaadet ja -reklaami teinud Naani tähelend on kindlasti tänu Kristelile kõrgem. 

Kristel Aaslaid ja Mattias Naan
Kristel Aaslaid ja Mattias Naan Foto: Kaader Red Bulli videost

3. Kristel Mardisoo

Kes siis ei teaks Tanel Padari ekskallimat Kristel Mardisood, keda avalikkus palavalt armastas. Mardisoost kirjutasid kõik ajalehed, ajakirjad ja veebiväljaanded hetkest, mil paari suhe avalikuks tuli. Padarit ja Mardisood kutsuti presidendi vastuvõttudele ning nad olid oodatud kõigile eliidi üritustele. Nende käekäiguga tahtsid kursis olla kõik eestlased, kes hoidsid valvsalt kätt elu pulsil, mõeldes endamisi, mil Padar juba ometi kaunitari endale naiseks võtab. Möödunud kuul tuli välja, et Mardisoo ja Padar elasid kaksikelu, mis ei olnud ammugi nii roosiline, kui avalikkusele näis ning Kristel oli juba abiellunud eelmisel aastal hoopis ärimees Andreas Metsamaaga.

Kristel Mardisoo sellekevadist Marmara Sterlingi pruudiehete kollektsiooni kandmas.
Kristel Mardisoo sellekevadist Marmara Sterlingi pruudiehete kollektsiooni kandmas. Foto: Marmara Sterling / Instagram

4. Heti Tulve 

Heti Tulve nimi jõudis avalikkuse ette, kui ta kohtas skandaalset ärimeest Meelis Laod, kes ta seltskonda tõi. Eksmodell Heti Tulve sai televaatajatele armsaks saatejuhina ja tema glamuurne suhe Indrek Rahumaaga andis väljaannetes aastaid pealkirju teha. Nüüd on Heti seltskonnakaunitar, kelle eluolule siiani lugejad kaasa elavad. 

Heti Tulve
Heti Tulve Foto: Õhtuleht / Stanislav Moshkov / Scanpix

5. Viivika Oolo

Viivika Oolo oli abielus kuulsa kiropraktiku Allan Oologa. Blond kaunitar säras arsti kõrval mitu aastat ning hetkel, kui kõik tundus olevat just muinasjutuline – purunes suhe ja kõik varem antud lubadused. Nüüd on Viivika iseseisev naine ning avab omaenda  kliiniku. 

Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Allan Gary ja Viivika Oolo
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Allan Gary ja Viivika Oolo Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles