Foto: Las Vegase tulistamises elu kaotanud mees päästis viimase kangelasteona oma naise (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Gulish Melton ja Sonny Melton
Heather Gulish Melton ja Sonny Melton Foto: Facebook

Las Vegase tulistamises hukkunud noor Tennessee mees päästis enne surma oma abikaasa elu, varjates teda kuulide eest.

29-aastane põetaja Sonny Melton viibis oma naise dr Heather Gulish Meltonil festivalil Route 91 Harvest Festival, kus hukkus massitulistamises 58 inimest ja üle 500 sai vigastada, kirjutab People.

«Hetkel ei suuda ma seda uskuda ja olen täiesti murtud,» sõnas naine. «Mul ei ole sõnu. Sonny oli kõige lahkem ja armastavam mees, keda eales kohanud olin. Ta päästis minu elu ja kaotas enda oma.»

«Ta haaras mind selja tagant ja hakkas jooksma, kui tundsin, kuidas ta selga pihta sai. Tahan, et kõik teaksid, kui kena mees ta oli, kuid hetkel suudan vaevalt hingata,» rääkis Heather.

Melton lõpetas 2015. aastal Jacksonis asuva Union University. Kooli kogukonna liikmed meenutasid meest sotsiaalmeedias: «Teate ju, kuidas mõnikord mõistate juba kohtudes, et tegu on hea ja lahke inimesega? Sonny oli täpselt selline.» Meltonit meenutasid hea sõnaga ka Henry County meditsiinikeskuse töötajad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles