Täna toimus Westminster Abbeys viimane pulmaeelne harjutus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele:
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele: Foto: SCANPIX

Täna osales kuninglik pruut Kate Middleton Westminster Abbeys viimasel pulmaeelsel laulatusharjutusel, kus lihviti detaile.

Kate`iga olid kaasas prints Harry, pruutneitsid, isamehed ja Middletoni perekonna liikmed, kirjutab Daily Mail.

Prints William tänasel harjutusel ei osalenud.

Kate Middletoni ja ta kaaslaste autosid saatis politseieskort.

Eile nähti prints Williamit ja Kate Middletoni eraldi asju ajamas. Kuninglik pruut käis viimase hetke sisseoste tegemas. Teda nähti oma tulevase äia, Walesi printsi residentsi Clarence House´i ees ostukotte autost välja tõstmas.

Prints aga käis koos sõpradega Battersea pargis jalgpalli mängimas. Hiljem nähti teda aga Ducati mootorrattaga sõitmas.

Eile hilisõhtul toimus Westminster Abbeys laulatuse peaproov ja siis olid kohal kõik sellega seotud isikud.

Paari laulatab Canterbury peapiiskop Rowan Williams.

Kuningliku perekonna esindaja teatel ööbib Kate Middleton eksklusiivses Gorini hotellis. Prints William aga korraldab isakodus Clarence House´is viimase vallaliseaja õhtusöögi, kus osalevad ta isa, prints Charles, ta kasuema, Cornwalli hertsoginna Camilla ning ta vend, prints Harry.

Kuninganna Elizabeth II ja ta abikaasa Edinburghi hertsog on õhtusöögil Mandarin Oriental hotellis, kuhu on majutatud teiste Euroopa kuninglike perekondade esindajad.

Meteoroloogid lubasid, et vähemalt hommikul kell 11.00 kohaliku aja järgi, kui laulatus algab, on ilm ilus. Hiljem võib aga vihma sadama hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles