5 näosaates osalenud staari, kelle avalik tähelend jäi lühikeseks (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Mikk Mäe
Su nägu kõlab tuttavalt. Mikk Mäe Foto: Erlend Štaub

Hittsaade «Su nägu kõlab tuttavalt» naerutab nii suuremaid kui ka väiksemaid vaatajaid juba kuuendat hooaega. Kokku on näosaatest läbi käinud kümneid lauljaid, näitlejaid ja tantsijaid, kes oma hooajast nagu linnud pesast välja lendasid ning oma karjäärile veel tugevama hoo sisse said. On ka neid, kellest mõnda aega pärast saadet enam kuulda ei ole olnud. 

1. Andero Ermel

Näosaate 2. hooaja must hobune, kellest laiem avalikkus varem ei teadnud, oli Andero Ermel. Ääretult talendikas osaleja ning näitleja sai laiema avalikkuse kuulsusemaiku saate ajal tunda, kuid kahjuks langes temalt pärast saate lõppu ka tähelepanulamp. Andero töötab Tallinna Linnateateris ning tema andest tunnevad tänagi rõõmu sajad teatrikülastajad. 

Andero Ermel
Andero Ermel Foto: Viktor Burkivski

2. Maia Vahtramäe

Andero Ermeliga samal hooajal võistelnud lauljanna Maia Vahtramäe on tänaseks tagasi oma kodubändis Põhja-Tallinn. Pärast näosaadet osales ta Eesti Laulu konkursil, kus osalemiseks oli talle loo kirjutanud näosaate kohtunik Olav Osolin, kuid praegu elab neiu pigem vaikset ning privaatset elu.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Maia Vahtramäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Maia Vahtramäe Foto: TV3

3. Mikk Mäe

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntud Mikk Mäe karjäärile ei puhunud tähelendu sisse isegi kahjuks näosaade, mille 4. hooajast ta osa võttis. Nooruk üllitas isegi kauamängiva, tuuritas veidi ringi ning tegi bändi, kuid see ei löönud eriti suurelt läbi. Loodetavasti teeb Mikk comeback'i, sest välimust, fänne ja lauluhäält tal ju on!

Mikk Mäe
Mikk Mäe Foto: Mardo Männimägi

4. Piret Krumm

4. hooajal osalenud Krumm pakkus unustamatuid etteasteid nii näosaate- kui ka teatrilavadel – koos oma sõbranna ja kaasnäitleja Katariina Tammega astuti üles ka püstijalakoomikuna. Hiljuti teatas Piret, et on otsustanud lahkuda Draamateatrist ning alustada vabakutselise teed, suvel tuuritas ta ringi Lennaga. 

Su nägu kõlab tuttavalt. Piret Krumm
Su nägu kõlab tuttavalt. Piret Krumm Foto: Erlend Štaub

5. Mart Müürisepp

Mart Müürisepp võitis «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja. Hiljem nägi Nukuteatri näitlejat mitmes tükis, reklaamides ja ka eelmiselgi aastal «Suure komöödaõhtu» 2. hooajal osalemas, kuid viimased aasta aega ei ole näitlejast väga midagi kuulda olnud ning seltskonnaüritustel hoiab ta ka madalat profiili. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaal: võitjate väljakuulutamine ja emotsioonid Mart Müürisepp ja TV3 reporter Keili
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaal: võitjate väljakuulutamine ja emotsioonid Mart Müürisepp ja TV3 reporter Keili Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles