Mallukas kurdab: mu nibud on varsti põlvini imetud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas
Mallukas Foto: Facebook

Staarblogija Mallukas sai aasta tagasi tüdrukutirts Lende emaks. Oma blogis kirjeldab ta lisaks rõõmudele aga ka emaks olemise pahupoolt. 

Üheks selliseks teemaks on imetamisega seotud ebamugavused, mida ta kirjeldab blogis nii: «Nagu mul oleks nibu raamatu vahele pandud ja surutud. Et mitte nagu omg nii jube valus, aga noh, ei taha väga oma nibu raamatu vahel hoida, eksole». 

Mallukas
Mallukas Foto: Instagram

Mallukas, kes osales ka tõsielusarjas «Me saime lapse», on kahtlemata vapper ja saab kahe väikse lapsega suurepäraselt hakkama, aga iga noor ema võib olla muutunud olukorrast ja kehast üpris häiritud olla. 

TV3 esitles uut tõsielusarja "Me saime lapse" suure beebipeoga: Mallukas
TV3 esitles uut tõsielusarja "Me saime lapse" suure beebipeoga: Mallukas Foto: TV3
Mallukas uues tõsielusaates
Mallukas uues tõsielusaates Foto: TV3

«Mul on juba selg valus sellest sundasendist ja nibud on ka varsti põlvini imetud, aga no mis sa hädaga ära teed. Kui tal paha on ja tiss aitab, siis ikka annan ja olen ise nagu…jeesus, palun anna mulle mu nibud tagasi,» kurdab Mallukas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles