Kurb uudis fännidele: «Seks ja Linn 3» ei jõua kunagi kinolinale

, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaali «Seks ja linn» osatäitjad vasakult paremale - Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Kristin Davis
Seriaali «Seks ja linn» osatäitjad vasakult paremale - Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Kristin Davis Foto: Reuters / Scanpix

Pärast «Seks ja linn 2» väljatulekut 2010. aastal on kultussarja ja selle filmijärgede fännid aktiivselt spekuleerinud, kas filmile on tulemas ka kolmas järg. Ka peategelasi kehastanud näitlejannad Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davies ja Cynthia Nixon on oma vihjeliste kommentaaridega õli tulle valanud. Nüüd selgus aga paljude jaoks kurb tõsiasi, et see, mis Carriest ja Mr Bigist sai, jääb siiski vaid fännide kujutlusvõime teha. 

Sel neljapäeval sõnas Sarah Jessica Parker, et igasugune võimalus, et kolmas film tuleb, on ametlikult n-ö surnud, vahendab People

Sarah Jessica Parker filmis "Seks ja Linn".
Sarah Jessica Parker filmis "Seks ja Linn". Foto: /SCANPIX

DailyMailTV väitis, nagu oleks kolmas film vaid ideetasandile jäänud seetõttu, et Kim Cattrall olevat esitanud ebanormaalselt kõrgeid nõudmisi.

Cattrall, kes mängis nii sarjas kui ka filmides enesekindlat meesteõgijat Samanthat, võttis aga Twitteris sõna ning lajatas, et ainuke nõudmine, mis tema on esitanud on see, et ta ei taha kolmandat filmi teha.

Twitter
Twitter Foto: twitter

Sarah Jessica Parker sõnas aga, et tema jaoks oli see uudis pettumust valmistav. Ilmselgelt ei jõudnud näitlejad ühisele arusaamisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles