Carola Madis: Hugh Hefneri majas jooksid igal pool prussakad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner koos «jänkudega»
Hugh Hefner koos «jänkudega» Foto: James Trevenen / Scanpix

2008. aastal oli seltskonnastaari ja ärinaise Carola Madisel õnne külastada Playboy asutaja Hugh Hefneri villat. 

Carola, kes toimetas 2008. aastal veel Raadio2 reporterina, läks Ameerika unistust otsima 2008. aastal, kolides Los Angelesse. 25. oktoobril potsatas neiu postkasti kiri Playboy isalt Hugh Hefnerilt isiklikult! Carola sai kutse kurikuulsale Halloweeni peole Playboy Mansionisse.
Täpsustuseks siinkohal, et Playboy Mansioni peole pääsemiseks peab läbima tõelise kadalipu, sest sinna kutsutakse vaid Hollywoodi suurimaid staare ning isegi 10 000 dollarilisi pileteid peole müüakse vaid valitud seltskonnale.

Eestlanna meenutas Playboy pidu emotsionaalselt: 
«Hugh tutvustas maja ja kui kööki sisse astusime, jooksid igal pool prussakad ringi,» rääkis Carola Buduaarile. Carola nägi vähemalt 5-6 prussakat. «Ma ju kardan neid elukaid ja kiljatasin. Hugh nägi seda ja ütles, et see on Ameerikas täiesti normaalne, et prussakad on elamises. Tema sõnul pidi prussakas olema puhtuse- ja peoloom.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles