Linnar Priimägi demonsteeris intelligentsi: Angela Merkel näeb välja nagu taignast tehtud pühadekakk (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Tallinna TV

Imagoloog Linnar Priimägi rääkis Tallinna TV saates «Meedia keskpunkt», et ta on Saksa valimisi ja nende tulemusi silmanurgast jälginud. Jutu keskel üllatas ta ebaviisaka väljendiga maaima ühe mõjukama riigijuhi Angela Merkeli kohta.

«Mis ma nende tulemuste kohta võin öelda: võitis multikultitädi, aga kaotas selle multikultitädi multikultipoliitika. See tendents on iseenesest tähelepanuväärne, et sakslased hakkavad end rahvusena taas leidma ja saavad üle sellest Teise maailmasõja ja natsi-Saksamaa sisemisest psüühilisest kompleksist ja juba julgevad öelda, et «me tahame olla natsioon»,» seletas Priimägi. 

Ajakirjanik Ester Šank uuris seejärel, mis vahe on «tädil» ja «proual» ning märkis, et Merkelit võiks pigem nimetada Raudseks Leediks. «Kui Margaret Thatcher valiti kolm korda tagasi valitsusjuhiks, siis Angelal on see juba neljas kord. Ja Margaret ei...» rääkis Šank.

«No Margaret Thatcher nägi välja nagu Raudne Leedi, aga Merkel näeb välja nagu taignast tehtud pühadekakk!» segas Priimägi vahele.

«Okei, see on sinu arvamus... Aga kas sinu meelest ta ei ole raudne?» uuris Šank.

«Ei ole! Kui palju tal neid iseseisvaid mõtteid peas siis on? Ja kui palju ta orienteerub sellele, mis talle ookeani tagant öeldakse?» teatas Priimägi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles