TOP4: Need on Eesti kõige rikkamad meelelahutajad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Kristjan Jõekalda, Anu Saagim, Teet Margna
«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Kristjan Jõekalda, Anu Saagim, Teet Margna Foto: Ardo Kaljuvee

Juba neljandat aastat järjest avaldab ajakiri Kroonika Eesti edukamate meelelahutajate pingerea. Seekordset TOP4 juhib armastatud saatejuht ja aasta meelelahutaja tiitli pälvinud Teet Margna.

Telenägu Teet Margna 
Telenägu Teet Margna Foto: paparatso

Margnale kuuluv Nordon Grupp ja Telecom Project OÜ aastatega kogunenud jaotamata kasum oli 1,76 miljonit eurot. Võimalikud dividendid on 1,4 miljonit.  

Kaks kanget Teet Margna ja Kristjan Jõekalda
Kaks kanget Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Foto: Teet Margna

Teet Margna telepartner Kristjan Jõekaldale kuulub koos abikaasa Maris-Jane Jõekaldaga ettevõte Holmes OÜ, mille aastatega kogunenud jaotamata kasum on 366 326 eurot.

Raivo E. Tamm
Raivo E. Tamm Foto: AFP / Scanpix

Raivo E. Tamm on Eesti üks enim hõivatud vabakutselisi näitlejaid, kes figureerib ühtaegu nii teleseriaalides, teatrilavastustes kui spordiradadel, on ainuisikuliselt ettevõtte Daysleepers OÜ omanik. Ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 175 781 eurot.

Tõnis Niinemets. / Marianne Loorents / Virumaa Teataja / Scanpix
Tõnis Niinemets. / Marianne Loorents / Virumaa Teataja / Scanpix Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Nooruke meelelahutajatalent Tõnis Niinemets on korralikult särama löönud. Hiljuti Kalamaja ja Pelgulinna uusarenduskeskusesse koos abikaasa Liis Niinemetsaga korteri ostnud näitleja ja stand-up koomiku ettevõte JaakJaak OÜ kasum oli 56 901 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles