Kersti Kaljulaid: Ma oleks väga pettunud, kui noored ei oleks kõige aktiivsem valijagrupp sel korral

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Facebook

Juba 10 päeva pärast toimuvad kohalike omavalitsuste volikogude valimised, milles esmakordselt saavad osaleda ning oma hääle anda kõik 16 aastased Eesti kodanikud. Pesident Kersti Kaljulaid koos Eesti tuntud inimestega kutsub üles hääletama! Presidendi Facebooki postitus kõlab järgmiselt: 

«10 päeva pärast saavad esimest korda kõige olulisemas demokraatlikus protsessis – valimistel – kaasa rääkida 16- ja 17-aastased noored. Kümme päeva pole pikk aeg, kuid seda on piisavalt, et mõelda ja arutada, mis on see, millisena te oma kodukohta tulevikus tahaks näha. Mida te tahaks muuta? Mis on hästi? Mida teeks teisiti? Mida te valiks? Küsige seda endalt ja üksteiselt, küsige ka neilt, kes kandideerivad. Ja siis minge kindlasti valima! Ma oleks väga pettunud, kui noored ei oleks kõige aktiivsem valijagrupp sel korral. 16-17 aastaste noorte ambitsioon ei peaks olema madalam kui see, et kõik käivad valimas!

Liitu meie üleskutseüritusega https://www.facebook.com/events/1958498167705431/ ja anna meile ja oma sõpradele teada, mida sina oma kodukohas muuta tahaks! Mõelge, arutage, kirjutage.

Aitäh Mattias Naan, Uku Arop, Helen Sildna, Kristel Aaslaid, Daniel Viinalass, Merilin Taimre, Hanna Martinson, Tõnis Niinemets, Stig Rästa, Tuuli Rand, Jevgeni Fokin, Helene Vetik, Marilyn Jurman, Marko Reikop!»

#nooredvalima

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles