Kreekas tappis koertekari briti turisti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulkuvad koerad
Hulkuvad koerad Foto: Maxim Shemetov/REUTERS/Scanpix

Briti meedia teatas viitega välisministeeriumile, et inglannast turist kaotas Kreekas suure tõenäosusega elu hulkuvate koertekarja rünnaku tagajärjel.

Reisikorraldaja teatas Briti saatkonnale 64-aastase naise kadumisest möödunud neljapäeval, kuna ta ei pöördunud hotelli tagasi, edastab The Guardian.

Naine oli majutatud Kreeka põhjaosa Traakia Maroneia hotelli ja ta läks iseseisvalt külastama lähedast Mesimvria arheoloogiaala. Kreeka meedia teatel oli naine tagasiteel hotelli, kui teda ründas kari tigedaid koeri. Naine oli perekonnale jõudnud helistada ja teatada, et teda ründavad koerad ning siis oli side katkenud.

«Võtsime kontakti Kreeka politseiga seoses sellega, et Briti kodanik jäi Põhja-Kreekas kadunuks. Anname naise perele konsulaarabi,» lausus Briti välisministeeriumi esindaja.

Meedia andmetel oli naine Oxfordi ülikooli endine professor, kes oli pensionil ja külastas sageli Kreekat.

Briti saakonna allika teatel leiti naise surnukeha möödunud laupäeval ja oli näha, et teda on vigastanud koerad.

Kinnitamata andmetel on Kreekas umbes üks miljon hulkuvat koera. Inimesed on majanduskriisi tingimustes pidanud oma lemmikutest loobuma, kuna napib raha nende toitmiseks.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles