Meghan Markle’i eksabikaasa produtseerib saadet, mis põhineb naise suhtel prints Harryga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry
Meghan Markle ja prints Harry Foto: PA/PA Wire/PA Images

Kas on see kokkusattumus või juhus, aga Meghan Markle´i endine kaasa Trevor Engelson produtseerib saadet, mis käsitleb lahutust ja lahkuminekuga kaasnevat «jagamist».

Ameerika näitlejanna Meghan Markle oli abielus 2011. -  2013. aastal filmirezisööri ja produtsendi Trevor Engelsoniga. 
Hetkel on Meghani ekskaasal käsil telesaade, mis võtab fookusesse lahkuminekud. Saate kirjeldus on järgmine: «Lahutus on raske. Laste hooldusõiguse jagamine on raske. Eriti raske on hooldusõiguse jagamine Briti kuningliku perekonnaga, kui su naine abiellub Londoni seltskonnaajakirjanduse karmi pilgu all printsiga.» vahendab Deadline.
Kas tegemist on juhusega? Engelson on selgitanud, et saade on küll väljamõeldis, aga siiski on see inspireeritud tegelikest sündmustest.
Saade pärineb Engelsonilt ja kolleegilt Farahilt, kes arutasid, mis oleks olnud siis, kui Engelson ja Markle oleksid saanud lapsed ja oleks pidanud ühe päeva Briti kuningliku pereliikme eest hoolitsema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles