Gwyneth Paltrow kasutas oma vanaema kohta roppust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Gwyneth Paltrow lõhkus oma «hea tüdruku» maine sellega, et kasutas jutusaates oma vanaema kohta roppust.

Oscari võitnud näitlejanna šokeeris hilisõhtuse jutusaate Chelsea Lately publikut, kirjutab People.

Paltrow ja saatejuht Chelsea Handler rääkisid perekonna teemadel. Naised avastasid, et nad mõlemad kasutasid oma vanaema kohta «mutti», mis saksa keeles tähendab hellitlevalt ema.

Handler lisas, et ta vanaema oli üsna keerulise iseloomuga naine. Paltrow vastas selle peale, et tema vanaema oli tõeline m**d.

Pealtvaatajate sõnul üllatas neid näitlejanna keelekasutus, kuna siiani ei ole ta avalikkuses ebasobivaid sõnu kasutanud.

«Mu vanaema püüdis mu ema minu vastu üles ässitada, kuid ema ei läinud õnge,» lisas Paltrow. 

Paltrow' ema on näitlejanna Blythe Danner.

38-aastane Paltrow on tervislike eluviiside ja tervisetoodete entusiast.  Tal on oma positiivse ja tervisliku ellusuhtumise lehekülg ning selleteemaline uudiskiri Glee.

Samuti tegeleb Paltrow kantrimuusikaga. Hiljuti andis ta välja oma lemmikretseptidega kokaraamatu «My Father´s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family And Togetherness».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles