Käsi põlvel: Eesti ühel kuumimal muusikul on uus suhe?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juuli alguses tuli avalikuks uudis, et Frankie Animali ja Vaiko Epliku trummar Kallervo Karu, kes oli aastaid koos Piret Järvisega, oli lahku läinud ka oma viimasest pruudist, Egle Loitist. Täna särab muusiku kõrval uus heledapäine kaunitar. 

Egle ja Kallervo ilmusid esimest korda üheskoos avalikkuse ette 2014. aasta jaanuaris Raadio 2 Aastahiti galal. Samal üritusel näitasid end esmakordselt paarina ka Piret ja tema tänane abikaasa, muusik ja kinnisvaraekspert Egert Milder.

Kuigi Egle ja Kallervo kolm aastat kestnud suhte lõpp sai selgeks suvel, on muusiku Instagrami jälgides näha, et ta on enda kõrvale kuldselt ilusa sügise saabudes leidnud uue kaaslase blondipäise kaunitari näol. 

Armastus on õhus!

Korralikud. #fam #pulmas #keepyourfriendsclosekeepyourfamcloser

A post shared by Kallervo Karu (@kallervo) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles