Eesti 5 kõige jõukamat näitlejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejad Mari-Liis Lill ja Ivo Uukkivi.
Näitlejad Mari-Liis Lill ja Ivo Uukkivi. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Värske Kroonika reastab Eesti viis kõige jõukamat näitlejat. Siin nad on:

1. Andres Dvinjaninov

Telesaate "Pilvede all" näitleja ettevõtete aastatega kogunenud jaotamata kasum on 188 817 eurot, millest võimalikud dividendid 151 054 eurot, tegelikult dividendideks makstud 35 400 eurot. 

Andres Dvinjaninov ja tema elukaaslane Ingrid Isotamm / Dmitri Kotjuh/Järva Teataja
Andres Dvinjaninov ja tema elukaaslane Ingrid Isotamm / Dmitri Kotjuh/Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

2. Mait Malmsten

Eesti lemmiknäitleja Mait Malmsteni ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 150 676 eurot, millest võimalikud dividendid on 120 541 eurot. 

Presidendi vastuvõtt roosiaias.Mait Malmsten koos kaasaga
Presidendi vastuvõtt roosiaias.Mait Malmsten koos kaasaga Foto: Erlend Štaub

3. Ivo Uukivi

Näitleja Ivo Uukivi ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 104 884 eurot, millest võimalikud dividendid on 83 907 eurot. 

Rainer Sarneti mängufilmi “November” pidulik esilinastus 27. jaanuaril 2017 kinos Kosmos. Ivo Uukivi
Rainer Sarneti mängufilmi “November” pidulik esilinastus 27. jaanuaril 2017 kinos Kosmos. Ivo Uukivi Foto: Mihkel Maripuu

4. Guido Kangur ja Pille Lukin-Kangur

Näitlejatest abielupaari ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 43 212 eurot, millest tegelikult on dividendideks makstud 30 000 eurot.

Madis Kalmeti püsinäitleja Guido Kangur on natuurilt ühtaegu vaatleja ja stiilne mängur. Kanguri Voglerisse mahuvad lavastaja, näitleja, aga suuresti ka kirjaniku elu- ja unevaatlused.
Madis Kalmeti püsinäitleja Guido Kangur on natuurilt ühtaegu vaatleja ja stiilne mängur. Kanguri Voglerisse mahuvad lavastaja, näitleja, aga suuresti ka kirjaniku elu- ja unevaatlused. Foto: Jan Lepamaa

5. Evelin ja Priit Võigemast

Tänaseks lahus oleva paari ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 40 889 eurot, millest on dividende makstud 30 000 eurot. 

Mis on dividend? Äriühingus (aktsiaselts, osaühing) on dividend rahaline või mitterahaline tulu, mida makstakse äriühingu omanikele. Dividende saab maksta kasumiga ettevõte. 

EV91. Priit ja Evelin Võigemast.
EV91. Priit ja Evelin Võigemast. Foto: Raigo Pajula / PM / Scanpix

Loe refereeritud täisartiklit Kroonikast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles