Kes on see salapärane poliitik? Robert Rool sattus krimiuudiseid tehes jahmatava vaatepildi peale (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rool
Robert Rool Foto: Elu24

Saatejuht Robert Rool meenutas Kanal 2 erisaates, kuidas ta kohtas ootamatult ühes joodikupesas viksi ja viisakat poliitikut.

«See oli aastal 2012 või 2013, kui eelmine saatejuht Imre lõpetas. See oli kohe üks esimesi sündmusi, üks lihtne väljakutse ühte Kopli majja. Jõudsime sellisesse võsareporterlikku hoonesse, kus oli neli-viis korterit. Väga räämas trepikoda, kisa ja lärm,» meenutas Rool.

«Seal oli selline vapsikupesa, mida oligi arvata, aga kogu selle melu sees, kus olid sitikad-satikad, krohvi lendas ja vaatasid vastu narkomaanide süstlad, selle korteri diivani pealt leidsin ma täisülikonnas, väga viisaka välimusega meile toona tuntud poliitiku. Ta oli toona väga aktiivne ja poliitikas tegutsenud ja sõna võtnud. Me ei näidanud teda oma saates ja me ei rääkinud sellest. Leppisime kokku, et ma unustan üldse ära, et ma seda nägin,» paljastas Rool

Täna tegutseb kõnealune poliitik teises eluvaldkonnas. 

«Mõtlesin siis, et kas nii hakkabki olema. Et inimesed, kes räägivad päeval tõsiusest poliitikast, lasevad õhtul rihma nii lõdvaks, et satuvad sellistesse kohtadesse. Pärast seda kohtumist hakkasin uskuma, et elus on kõik võimalik,» tunnistas Rool.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles