Kinotehas: Ester Korkiasaari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Korkiasaari
Ester Korkiasaari Foto: Kanal 2

1. Nimi- Ester Korkiasaari

2. Sünniaeg - 16.04.1991

3. Kodulinn - Pärnu

4. Kus õpid? Kellena töötad? Millega tegeled? Õpin Tartu Ülikoolis õigusteadust.

5. Kui pikk oled? 170 cm

6. Hobid? Jooga, sport, näitlemine.

7. Miks kandideerisid? Tean, et minus on potentsiaali. Tahtsin end proovile panna ning tõestada, et oskan näidelda. Tahan filmi peaosa.

8. Üks konkreetne näitleja, keda imetled? Eestist või välismaalt? Põhjenda oma valikut! – Angelina Jolie – imetlen seda, et ta suudab ja oskab nii palju erinevaid karaktereid mängida. Sooviksin just selline olla, selliseks saada. Jim Carrey – jumaldan tema miimikat ning loovust. Michelle Rodriguez - actionstar

9. Mõtle ühele vingele kassahitist filmile – olgu Eestist või välismaalt. Keda oleksid Sina seal kehastanud? «Wanted» – Angelina Jolie – mulle meeldib see film ning karakter, mida Jolie kehastab (See oli üks näide, meeldib palju, vähe ruumi).

10. Miks peaksid võitma? Mis eristab sind konkurentidest? Mõtlen südamest ning olen hingega asja juures. Suudan rolli sisse elada ning ei kohku millegi ees.

11. Sinu senine suurim saavutus: Osalemine kahes etenduses Pärnu (Endla teater) õigusteadlane esmakursuslane. Sain Kinotehase saatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles