Kuninglikku pulma pürginud mehhiklanna peeti kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estibalis Chavez
Estibalis Chavez Foto: SCANPIX

Suurbritannia migratsiooniametnikud pidasid kinni ülemaailmselt kuulsaks saanud mehhiklanna, kes tuli Londonisse kuninglikku pulma vaatama.

Briti ametnikud ei lasknud 19-aastast Estibalis Chavezit riiki, kuna tal puudus Londonis hotellibroneering, kirjutab AFP.

Chaves sai kuulsaks sellega, et korraldas selle aasta alguses Mehhiko pealinnas Mexicos Briti saatkonna juures näljastreigi, kuna soovis saada kutset kuninglikku pulma. Seda ta ei saanud. Noor naine kaotas kahe nädalaga kehakaalust kaheksa kilogrammi.

Chavezi lennupileti Londonisse maksis lõpuks kinni ärimees Octavio Fitch. Mehe sõnul äratas tema tähelepanu naise otsusekindlus.

Fitch oli Chavezile öelnud, et ta saab Suurbritannias vabalt ringi liikuda vaid juhul, kui tal on näidata õiged dokumendid. Mehhiklanna ei teinud kahjuks hotellibroneeringut.

Chavezi sõnul oli ta ema ja ka tema printsess Diana fänn.

Mehhiklanna väitel oleks kuninglikku pulma pääsemine olnud tema eluunistuse täitumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles