Seksiskandaali sattunud staarkoomiku väidetav armuke võtab sõna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Hart, Eniko Parrish
Kevin Hart, Eniko Parrish Foto: SCANPIX

Hiljuti avaldas tuntud koomik ja näitleja Kevin Hart Instagramis video, milles ta vabandas avalikult oma naise ja laste ees vigade eest, mis ta olevat korda saatnud. Hartile esitati rahaline nõue, et vältida kompromiteeriva video avalikuks tulemist, milles koomik koos seni tundmatu naisega miilustas ja milles oli vihjeid ka võimaliku seksuaalsuhte olemasolule. Hart otsustas seetõttu tõe päevavalgele tuua ja oma vead üles tunnistada. 

Kuna väljapressimise tõttu algatati kriminaaluurimine, siis Hart detailidesse ei laskunud. Sellest hoolimata laekus meediasse hulgaliselt vihjeid, millest osad maalisid väljapressijast kasuahne naise pildi, kes väidetavalt on strippar. 

Seetõttu otsustas kõnealune naine avalikkuse ette astuda, et oma rikutud mainet taastada. Montia Sabbag, kes väidab end olevat laulja ja näitleja, mitte strippar, pidas eile pressikonverentsi rääkides, et ta pole kurjategija, vaid ohver.

Montia Sabbag
Montia Sabbag Foto: Frederick M. Brown/AFP

Tema palgatud advokaat Lisa Bloom teatas, et Sabbagil pole väljapressimisega mingit pistmist ning et Kevin Harti hotellituppa olevat paigaldatud salajased kaamerad, mis paari intiimsed hetked jäädvustasid. 

Lisa Bloom ja Montia Sabbag
Lisa Bloom ja Montia Sabbag Foto: Frederick M. Brown/AFP

Bloom kutsus üles ka Harti nendega ühinema, et koos välja selgitada, kes video avalikuks tegemise ähvardusel näitlejalt raha üritas välja petta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles