Reporter.ee: Normann osaleb tantsusaates kasuliku autodiili pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Henrik Normann ja Kaisa Oja
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Henrik Normann ja Kaisa Oja Foto: Jelena Rudi
Saate «Tantsud tähtedega» osaleja Henrik Normann vatras Reporteri Jürgen Fogelile välja uskumatu loo - iga edasipääsetud saade toob talle järjest vingema auto.

Fogel uuris vahetult pärast teist tantsusaate salvestust Henrik Normannilt, kuhu mees tuulisel sügisõhtul edasi suundub. Kas lõõgastuma või koju?

«Lõõgastuma ikka, kuna selle aasta seltskond on nii tore,» pajatas menunäitleja ja lisas, et on kuulnud jutte et eelmiste aastate paaride vahel oli rohkem konkurentsi kui tänavu. See tähendab, et eriti ühiseid ajaveetmisi pärast tantsusaadet ei toimunud.

«Kõik, kes me oleme mittetantsijad, hoiame väga kokku ja läheme isegi saatest väljalangenud inimestega koos olema, sest see on väga tähtis.»

«Kui ma oleks ka ise see väljalangenu, siis ma tahaks, et teised tuleks ja ütleks, et pole hullu ja pole midagi. Tobe oleks sõita pärast saadet üksi koju ja mõelda, et kas ma tõesti nii kehv olin.»

«Fakt on tegelikult see, et kes välja kukub, peab teadma ühte asja. Et ennekõike on ta võitnud iseennast ja ta on võitnud neid, kes pole julgenud siia saatesse tulla.»

«Tahan tänada kõiki oma fänne, kes mind on toetanud, sest muidu poleks ma siin, kus ma praegu olen. Ja see on väärt pingutamist.»

Reporter tuletas siiski Normannile meelde, et ta on saates kindlasti veel ühe asja pärast. Nimelt auto pärast, millega ta hetkel sõitab.

«No te ikka nuhite ka kõik asjad välja,» pahandas Normann.

«Meil on autofirma Viking Motorsiga väga lihtne kokkulepe. Kui ma saan saates edasi, siis ma saan kasutamiseks parema mudeli. Neil on seal Opelid ja Saabid ja Cadillacid ja Hummerid ja Corvettid ja... »

«No ühesõnaga nad ütlesid, et no poiss, tantsid hästi, siis saad parema autoga ka sõita. Aga see, mis mul praegu on, see on ka juba väga hea auto.»

«Käisime sellega juba Tartus ja Kaisaga ühe korra söömas juba ja ei jätnud see auto meid hätta. Naabrimees ka ei saanud pimedas aru, mis auto see on. Küsis, kas olen bemmi endale ostnud. Aga ei, see on Opel.»

«Nii et tahaks siinkohal öelda, et mõne jaoks on kirg võib-olla tantsimine, aga meeste jaoks on kirg tehnika. Ja mine sa võta nüüd kinni, kas ma pingutan, et parema autoga sõita või et ilusa naisega tantsida...»

«Ja kuna see asi on hästi segane, siis las ta olla kuni lõpuni segane,» naeris Normann ja arvas, et kui ta järgmisest saatest edasi pääseb, siis on tal tagumiku all juba Saab.

Vaata ka Reporteri skandaalset paljastust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles