Seksi veganiga: eestlane turundab erisuguseid kondoome

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Pärnaste
Paula Pärnaste Foto: Paula Pärnaste / Facebook

Eesti moe-startupi SWÄRK asutaja Paula Pärnaste kolis poolteist aastat tagasi Berliini ja lööb nüüd kaasa kondoomibrändi Einhorn ehitamisel.

Einhorn (tõlkes muide ükssarv) toodab vegan-kondoome. Kas mitte-toiduaine kohta sellist määratlust kasutada pole veider?

Vegan kondoomideks teeb Einhorni kondoomid kaks asja: üheski tootmisetapis ei ole tehtud katseid loomade peal ning libesti, mis kondoome katab, on kaseiini ehk piimaproteiini vaba. See, et Einhorni kondoomid on vegan kondoomid, on tegelikult lihtsalt iseenesest mõistetav osa jätkusuutliku tootmise juures. Einhorni asutajate idee oli luua kondoom, mida poleks piinlik osta (selleks on need pakitud “krõpsupakkidesse”) ning mis aitaks mingil skaalal ka maailma parandada. Kui aga uurima hakati, kas need ka vegan on, tärkas tuluke, millest sündis slogan „F*** vegan!“, mis on esmapilgul väga provokatiivne, kuid sisule süvenedes tähendab see lihtsalt: seksi veganiga/vegan kondoome kasutades. Mängime nii päris palju intrigeerivate sõnumitega.

Loe täispikka intervjuud Best Marketingist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles