Eesti e-sportlase Robin Kooli meeskond võitis Kreekas toimunud turniiril € 100 000

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
taustapilt
taustapilt Foto: Mängude Öö

Hiljuti Kreekas toimunud ESG Mykonose-nimelisel e-spordi turniiril võitis eestlase Robin “Ropz” Kooli meeskond Mousesports tulistamismängu Counter-Strike: Global Offensive’i võistlusel esikoha. Lisaks tiitlile tõis Mousesports koju ka turniiri kahesaja tuhande euro suurusest auhinnafondist sada tuhat eurot.

MouzeRops
MouzeRops Foto: Mängude Öö

Finaalis, kus vastasmeeskonna alistamiseks oli vaja võita viiest matšist vähemalt kolm, ristati sarved Team Liquidiga. Tegu oli pineva ja mängulise lahinguga, kuna mõlemad meeskonnad võitsid ja kaotasid matše üksteise järel, mis hoidis seisu tasavägisena. Esimesel kaardil võitis Mousesports 16:8, järgmisel noppis võidu Team Liquid skooriga 16:5. Kolmanda mängu võttis jällegi Mousesports 16:9 ning neljanda matši Team Liquid seisuga 16:13. Lõplik võitja selgus viimase mängu jooksul, kus Mousesports lõpetas tervelt 5 tundi kestnud finaali seisuga 16:14. Finaalis olid võidumeeskonna väljapaistvamad mängijad Oskar ja SuNny, kes mõlemad lõpetasid kokkuvõttes enam kui 90 elimineerimisega.

Robin “Ropz” Kool on 17-aastane e-sportlane Jõgevalt, kelle karjääri jooksul kogutud teenistus ulatub muljetavaldava 50 000 dollarini. ESG Mykonose CS:GO turniirivõit on Saksamaal baseeruva Mousesportsi jaoks seni suurima palgapäevaga tiitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles