Vanemuine tähistab rahvusvahelist tantsupäeva galaga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater Vanemuine.
Teater Vanemuine. Foto: Ove Maidla.

Neljapäeval, 28. aprillil toimub Vanemuise suures majas rahvusvahelisele tantsupäevale pühendatud galaõhtu, mis tutvustab koreograafide loomingut.

Galaõhtul näeb Ruslan Stepanovi, Silas Stubbsi, Mare Tomminga, Marina Kesleri, Tiina Olleski ja Rene Nõmmiku, Jaan Ulsti, Fabrice Giberti ning David Sonnenblucki loomingut. Tantsivad Vanemuise balletitrupp, Fine 5 ja Eesti Rahvusballeti solistid.

Ilusa ilma korral tantsitakse ka Vanemuise suure maja ees. Sellega järgib Vanemuise teater CID UNESCO üleskutset tuua tants rahvusvahelisel tantsupäeval tänavatele.

Vanemuise suure maja ees Tubina kuju juures, kaldteel, müüridel ja muruplatsidel astuvad üles Vanemuise tantsu- ja balletikool, JJ Street dance, Tarbatu, Just tantsukool, Duende kõhutantsijad ja flamenco trupp. Korraga tantsib Vanemuise suure maja ees ligi 200 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles