Video! Kate Middleton ilmub esimest korda pärast beebiuudiseid avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton,
Kate Middleton, Foto: LAURENTVU/SIPA/LAURENTVU/SIPA

Kensingtoni palee teatas septembri alguses, et kuninglikku suguvõssa on oodata uut ilmakodanikku - prints William ja Kate Middleton saavad kolmanda lapse. Teates mainiti, et hertsoginna kannatab taas Hyperemesis gravidarumi ehk rasedusaegsete iiveldushoogude all. Kate Middleton astub aga esimest korda pärast raseduse uudist üles kampaanias, mis kutsub üles lapsi tähelepanu pöörama enda vaimsele tervisele. Kate ei ole avalikkuse ette ilmunud pärast raseduse uudiseid, mida jagati 4. septembril 2017.

Kampaanias, mis on pöörab tähelepanu vaimsele tervisele, julgustab Kate Middleton lastel rääkima juba varakult nendel teemadel «Meie, vanemad, tahame, et meie lapsed saaksid elus hakkama. Laste julgustamine nende mõtete tundmaõppimiseks ja avamiseks võib anda neile oskuse tulla toime tõusute ja mõõnadega, mis elu ette toob.»

«On oluline, et meie lapsed mõistaksid, et emotsioonid on normaalsed ja et neil oleks julgus küsida abi, kui tunnevad et on kuskil «lõksus».

Kate lisab, et kunagi ei ole liiga vara pöörata tähelepanu vaimsele tervisele: «Sa ei ole kunagi liiga noor, et rääkida vaimsest tervisest.» 
Cambridge´i hertsoginna on Anna Freud´i laste ja perekeskuse kampaania «You're never too young to talk mental health» (sa ei ole kunagi liiga noor, et rääkida vaimsest tervisest) reklaamnägu. Vaata kampaania videot siit!
See ei ole esimene kord, kui Middleton on vaimsetel terviseteemadel sõna võtnud. Aastate jooksul on naine töötanud koos abikaasa Prints Williamiga ja prints Harriga kampaania «Heads Together» raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles