Eesti e-spordi meeskond saavutas Baltikumi suurimal mängumessil Counter Strike'i turiniiril esikoha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängude ÖÖ
Mängude ÖÖ Foto: promo

Möödunud nädalavahetusel aset leidnud Baltikumi suurim videomängumess GameOn valmistas heameelt ka paljudele Eesti mänguritele. Nimelt võitis üritusel toimunud tulistamismängu Counter-Strike: Global Offensive’i turniiri justnimelt Maarjamaa e-spordi meeskond WASD Sports.

MängudeÖÖ / Promo
MängudeÖÖ / Promo Foto: promo

Finaalturniirist võttis osa 4 võistkonda, kes olid enda pääsmed varasemalt kvalifikatsiooniturniiril lunastanud. Lisaks eestlastele olid esindatud muidugi ka leedukad ise (calmface), lätlased (wolsung) ning valgevenelased (GoodJob). Just viimastega pidigi WASD Sports finaalis rinda pistma, ent peale üpriski tasavägiseid lahinguid suudeti GoodJob seisuga 2:1 alistada. Tänu sellele ampsasid WASD Sportsi Rainer «Dodz» Trossek, Hans «bitchiR» Tint, Mario «Gaborik» Piirisaar, Mihkel «sperr» Alamaa ja Kevin «ViztA» Kolomainen ja  turniiri 3500€ suurusest auhinnafondist mahlaka 2000€ suuruse tüki.

Mängude ÖÖ / Promo
Mängude ÖÖ / Promo Foto: promo

Kvaliteetse CS:GO madina nautimiseks ei pea aga tingimata Leetu reisima. 30. septembril toimuval MängudeÖÖl leiab samuti aset CS:GO turniir, mille viimasele kvalifikatsioonile saab 23. septembril kaasa elada Level1 Twitchi kanali vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles