Eesti suurim videomänguüritus naaseb 30. septembril!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MängudeÖÖ
MängudeÖÖ Foto: promo

Seda, et öös on asju, teadis juba Mati Unt, kui 1990. aastal ilmus tema samanimeline romaan. Mida ta aga ei teadnud, on see, et 30. septembril aastal 2017 on nendeks asjadeks videomängud.

MängudeÖÖ on Eesti üks suurim videomängudele ja virtuaalsusele pühendatud üritusteseeria, mille juured ulatuvad juba 2010. aastasse. Läbi aastate on MängudeÖÖ andnud oma külastajatele võimaluse tutvuda uusimate välismaiste ja kohalike videomängudega, võistelda suurel kinoekraanil erinevatel turniiridel, võtta osa mängutööstuse telgitaguseid paljastavatest loengutest ning avastada virtuaalreaalsust.

MängudeÖÖ / Promo
MängudeÖÖ / Promo Foto: promo

«MängudeÖÖl leiab garanteeritult tegevust nii kogenud mängur kui ka antud meediumiga esimest korda tutvust tegev inimene. Seda kõike vabas ning avatud keskkonnas meeldiva muusika saatel,» ütleb ürituse peakorraldaja Andri Allas.

MängudeÖÖ / Promo
MängudeÖÖ / Promo Foto: promo

Esmakordselt ürituse ajaloos on võimalik võistlustulle astuda Counter-Strike: Global Offensive turniiris, mille finaal toimub üritusel, ent mille eelturniir algas juba 2. Septembril. Praeguseks hetkeks on oma pileti lõppvõistlusele garanteerinud Eesti meeskonnad Liblikad ning sadboys, samuti võitleb esikoha nimel ka Läti meeskond team d3kster. Viimane, neljas finalist selgub juba eeloleval laupäeval ning seda heitlust saab jälgida ka otseülekande vahendusel. Kõik turniirist osavõtvad meeskonnad võitlevad kõik au, kuulsuse ning 1000€ suuruse auhinnafondi nimel.

MängudeÖÖ / Promo
MängudeÖÖ / Promo Foto: promo

Lisaks eelnimetatule toimuvad suurvõistlused mängudes Tekken 7 ja FIFA 18, viimast neist asutakse esmakordselt mängima koos sõbraga, samuti leiavad aset ka üllatusturniirid. Suurenenud on niisama mängimiseks mõeldud ala ning ürituselt tehakse ka mitmeid otseülekandeid - eraldi tuleb näitamisele CS:GO finaalturniir, üle kantakse ka mujal toimuvat. Tagatipuks on kohal Eesti populaarsemad striimerid!

MängudeÖÖ / Promo
MängudeÖÖ / Promo Foto: promo

Unusta magamine üheks ÖÖks, sest mängud vajavad mängimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles