Beebilõust avab poeröövi tagamaid: olin silmini täis rahusteid ja kokaiini (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupoes müüjat noaga ähvardades sularaharöövi plaaninud Andrus Elbing, tuntud kui räppar Beebilõust.
Toidupoes müüjat noaga ähvardades sularaharöövi plaaninud Andrus Elbing, tuntud kui räppar Beebilõust. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Homses Radaris ilmub lugu 4. augustil vanglast vabanenud Beebilõustaga, kes pandi veebruarikuus toimepandud poeröövi eest trellide taha. Karistuseks määratud kolme aasta pikkusest vangistusest tuli tal türmis veeta kuus kuud, ülejäänud karistus läheb kandmisele tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Miks armastatud räppar sellise teo tegi? «Olin hunniku rahusteid sisse söönud, hunniku kokaiini sisse imenud. Joonud.. kuradi... ma ei tea, mida veel,» paljastab Beebilõust Radari reklaamklipis poeröövi tagamaid. 

Kogu tõde juba homme Radaris, mis on Kanal 2 eetris homme kell 20:00.

5.veebruaril kell 12.30 sai häirekeskus teate Tallinnas Tööstuse tänaval toimuvast röövist, mille käigus ähvardati poemüüjat noaga ja üritati kassast raha varastada, vahendas Postimees. Röövliks osutus Saaremaa päritolu Andrus Elbing, tuntud ka artistinime Beebilõust järgi. 35-aastane Elbing sai politseilt korralduse nuga maha visata ja poest väljuda, misjärel mees vahistati ning tal tuvastati keskmine alkoholijoove.

Kohus mõistis Elbingu relvastatud poeröövis süüdi ja määras talle kolme aasta pikkuse vangistuse. Sellest tuleb tal reaalselt vanglas veeta kuus kuud ja ülejäänud karistusaeg kanda tingimisi kolmeaastase katseajaga, mille vältel ei tohi ta tarvitada uimasteid ja alkoholi, peab osalema sotsiaalprogrammis ja on kriminaalhooldaja järelvalve all.

Saaremaalt pärit räpparit on varem kriminaalkorras karistatud seitsmel korral. 2000. aastal läks ta kaheks aastaks vangi korrakaitsja ründamise eest ning kolm aastat hiljem asus kandma nelja aasta pikkust karistust eluohtliku vigastuse tekitamise eest, kui virutas Kuressaares teisele mehele “pudeliroosi” kaela.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles