«Kuuuurija»: tuntud Eesti kunstnik jäi päevapealt kodutuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Bormeister
Märt Bormeister Foto: Kanal 2

«Kuuuurija» käsitleb täna karmi teemat pealinna kinnisvaraturult. Kunstnik Märt Bormeister jäi kevadel päevapealt kodutuks, kuigi mehe kodust leiti suur varandus ja talle kuulub palju väärt kinnisvara.

Augusti keskel ilmusid Eesti Ekspressis võikad fotod ühest Tallinna südalinna korterist vaatega Vabaduse väljakule. Korterisse polnud sisse astunud keegi peale elaniku enda Märt Bormeistri. Bormeister elas aastaid Kunstnike Liidule kuulunud miljonivaatega korteris, mis oli kellelegi teadmata muutunud tõeliseks tondilossiks.
 

«Kuuuurija»
«Kuuuurija» Foto: Kanal 2

Mees ise magas ja elas sodi täis topitud vannis. Ühel kevadisel päeval koputas kunstnik Bormeistri uksele aga kohtutäitur. Korteri uueks omanikuks oli saanud ärimees Kristjan Thor-Vähi ettevõte. Kunstnik Bormeister jäi päevapealt kodutuks. Kuidas selline keeruline olukord tekkida sai? Mis saab Bormeistrist? Televaataja saab oma silmaga ise näha, kuidas kohtutäitur inimese uksele koputab ja ta seejärel kodust tänavale tõstab.
 

«Kuuuurija»
«Kuuuurija» Foto: Kanal 2
Märt Bormeister
Märt Bormeister Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles