Tanel Talve, palun küti naisi Tinderis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Tanel Talve.
Riigikogu liige Tanel Talve. Foto: Erlend Štaub

Sel nädalavahetusel kirjutas Elu24 riigikogu liikmest Tanel Talvest, kes Facebookis noori neiusid tülikate sõnumitega kimbutab. 

Vestlus, mille üks Talve «kannatanutest» Elu24-le saatis oli kui tekstiraamatu näide piinlikust Tinderi kangelasest, kes pärast ühte lõvikonservi nimega «olen-kuradima-seksikas-ja-lahe-mees» alla neelamist oma saaki oli küttima hakanud. 

LOE LISAKS: Riigikogulane Tanel Talve tüütab Facebookis noori neiusid

Nii siis Tanel, meil on sulle hea soovitus, mine nende juttudega Tinderisse, kus käivadki inimesed kaaslast otsimas. Sinu liigikaaslased oleme juba varem üles leidnud (vaata siia: Loe ja naera: minu Tinderi õudusunenägu ehk vestlused, mis raputasid mu maailma) Soovitame Sul soojalt oma liigikaaslastega liituda ning edaspidi Facebookis ühe normaalse kodaniku kombel edasi laikida, kommenteerida ja pilte postitada, aga mitte tülikate kohtingukirjadega naisi kimbutada. 

Lepime kokku, eks!

PS! Tanel, kui Sulle Tinder pinget ei paku, on siin veel valikuid, kust kaaslast leida: tutvusmisportaalid: iha.ee, date24.ee, flirtic.ee, teelejatoots.ee. Äpid: OkCupid, Match.com, Happn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles