Hommage: loodame iga antava laiviga ühe enamatele hinge minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist Hommage
Noortebänd 2017 poolfinalist Hommage Foto: Andres Raudjalg

Hommage on progressive-indie bänd, mis on praeguseks tegutsenud pool aastat. Hommage valiti Noortebändi poolfinaali Tartu Tudengibändi konkursilt, kus nad esimeste omaloominguliste lugudega esinesid. 

Hommage’i eesmärk on luua eelkõige nende endi jaoks midagi kõlaliselt uuenduslikku. Muusikud loodavad, et sama kandub edasi ka publikuni. «Hommage tähendab prantsuse keeles austusavaldust, meie väljendame seda segades muusikas erinevaid žanre,» kommenteerivad nad. Levimuusika bändiks Hommage end ei pea. «Tunneme ka ise, et meie loomingu kuulamine vajab süvenemist.» Muusikud soovivad silma paista oma loomingu ning laval valitseva sünergiaga. Nende jaoks on oluline anda kvaliteetne ja professionaalne etteaste. «Tahame, et meie muusika jõuaks rahvani. Eestis on palju bände ning niisama välja paista on keeruline. Noortebänd oleks suureks hüppelauaks ning ehk saaksime rohkemate kõrvapaarideni jõudes bändile «lavad alla»,» sõnavad noored muusikud. Hommage’i sõnul on neis tärganud kihk vägevaid kontserte anda ning oma loomingu kaudu end väljendada. Kannaks nende looming eesnime, siis oleks see Ode. Nagu ood hommaažile ja vastupidi. Kui Hommage’il oleks võimalus teha ükskõik mida maailmas, teeksid nad bändiproovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles