Sünnipäevalaps Marilyn Kerro 5 põletavamat tarkust, mida peaks iga inimene teadma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tähistab 29. sünnipäeva Eesti kuulsaim selgeltnägija Marilyn Kerro. 

Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Instagram/ Marilyn Kerro

Marilyn võitis inimeste südamed Venemaa menusaate «Selgeltnägijate tuleproov» 14. hooaja saadetes, kus ta saavutas teise koha. Moskvas resideeruv Marilyn on paljudele teejuhiks, jagades mõtteid ja tarkuseid enda blogis. Suve alguses avas Marilyn ka oma «vastuvõtupunkti», kus inimesed saavad silmast-silma kohtuda nägijanaisega.
Jagame teiega Marilyn Kerro säravamaid mõtteid, mida võiks rakendada iga inimene õnnelikuma elu nimel. 

  • Ükskõik millisest raskusest te parasjagu läbi tulete, pidage meeles, et alati on olemas väljapääs.Keegi, on alati olemas teie jaoks, kes aitab koormaga toime tulla. Ka mina olen palju läbi elanud ja kogenud, tänu sellele olen see, kes ma olen praegu.
  • On väga oluline hoida oma mõistus vaba negatiivsetest mõtetest ja emotsioondest. On väga suur vahe, kas me püüame või tõepoolest ka teeme, mida vaja. Tead ju, et mida külvad, seda lõikad.
  • Meie hingele on antud see elu elamiseks ja ise kogemiseks, mitte saada ette kirjutatud raamatuks. Ole julge, astu vastu oma hirmudele elus ja leia ise lahendused, leia üles oma südamehääl ja sa ei pea kunagi otsima vastuseid kaartidest, ega kuulma needustest.
  • Ebakindlustest, hirmudest ja muust negatiivsest aitab üle olla selle kõige teadvustamine omale. Pidage meeles, probleemid hakkavad lahtuma siis, kui teadvustad, tegeled, ja otsid lahendusi. Pead peites mingeid muutuseid ei saavutata, ka mitte kristalli abiga.
  • Kasuta Sina oma maist elu selleks, et iga päev hoida ja armastada oma lähedasi, ära ärka alles siis, kui neid enam pole!!! Palju jõudu teile ja puhtaid mõtteid.

    Elu24 toimetuse poolt õnnesoovid Marilyn Kerrole.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles