Pedofiilile endast paljarinnalise foto saatnud tüdruk võib saada süüdistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kus riikides elavad kõige suuremate rindadega naised?
Kus riikides elavad kõige suuremate rindadega naised? Foto: Panther Media/Scanpix

Ühendkuningriigis Lõuna-Inglismaal elav teismeline tüdruk saatis Instgramis endast paljarinnalise foto pedofiilile, kuid süüdistuse ebaseadusliku pildi eest ei pruugi saada pedofiil, vaid tüdruk.

Sunday Mirrori teatel jõudis 12-aastase tüdruku ema jälile, et ta tütar suhtles Instagramis anonüümse võõraga, kes võib ohtlik olla ja ta kontakteerus netipolitseiga.

Politsei uuris tüdruku ja tundmatu sõnumeid ning leidis, et tegemist on pedofiiliga, kes jahib sotsiaalmeedias alaealisi. Sõnumite sisu paljastas, et see isik mõjutas tüdrukut, nõudes temalt alastipilte. Tüdruk alguses keeldus, kuid siis nõustus.

Politsei üritab leida pedofiili, kellega tüdruk suhtles, kuid seni ei ole teda leitud.

Laste sekusuaalse ärakasutamisjuhtumitega tegelvad politseinikud ja lastekaitsetöötajad teatasid emale, et ta tütar võib saada ebaseaduslike piltide levitamise süüdistuse.

Laste ärakasutamisfotode tegemine ja levitamine on Ühendkuningriigis keelatud, see kehtib ka siis, kui pildi tegija ja jagaja on alaealine ning pildil on ta ise.

«Mul on raske seda uskuda. Kuidas saab kuriteo ohvri panna kurjategijate nimekirja? Mu tütar on alaealine, kes tegi vea, mis võib ta järgnevat elu palju mõjutada,» teatas ema.

Ema sõnul on ta tütar ohver, kes allus pedofiili survele ja ta vajab nüüd psühholoogi abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles