Video: kas Nicole Kidman paljastas kogemata oma salaarmukese?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman
Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman Foto: Janet Gough / AFF-USA.com/AFF/PA Images/Scanpix

USAs Los Angeleses jagati teleauhindu Emmysid ja miniseriaal «Big Little Lies» sai mitu auhinda.

Lisaks 50-aastasele USA-Austraalia staarile Nicole Kidmanile sai Emmy selles seriaalis meespeaoalist mängiv 41-aastane rootslasest näitleja Alexander Skarsgård, edastab Daily Mail.

Kidman üllatas nii kohalolnuid kui televaatajaid sellega, et suudles kaasstaari Skarsgård otse suule, tehes seda oma mehe Keith Urbani silme ees.

Kaader seriaalist «Big Little Lies». Pildil Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman
Kaader seriaalist «Big Little Lies». Pildil Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman Foto: CAP/FB/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Suudlusest sai kohe sotsiaalmeedias meem, kuid samas ka küsiti, et kui lähedased Kidman ja Skarsgård on.

«Kas Kidman kasutas juhust ja suudles Skarsgårdi meelega avalikult? See oli kummaline, sest Kidmani abikaasa seisis samas ja plaksutas Skarsgårdile,» kirjutati Twitteris.

Veel üks sotsiaalmeedi kasutaja arvas, et Kidmani ja Skarsgårdi vahel susiseb midagi ning staarid tõid selle esmakordselt avalikkuse ette.

«Kidman ei suutnud end tagasi hoida ja avalikustas kogemata oma salaarmukese. Samas on Alexander Skarsgård seda masti staar, et ta pääseb igast jamast puhtalt,» kirjutati humoorikalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles