Nora’s Closure: Unistame, et meie muusika sütitaks, haaraks kaasa ja lennutaks kõrgele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norah´s Closure
Norah´s Closure Foto: Bändi erakogu

Nora’s Closure ühendab endas viit erilist muusikut, kelle looming jutustab lugusid elust ja inimestest, hetkedest ja tunnetest. Nende muusikat iseloomustab voolav neo-soulilik hõng, mida kannab minimalistlik elektrooniline jõud.

Bändikaaslased avastavad muusikat koos - lugusid ühendatakse, ehitatakse, muudetakse ja mängitakse läbi erinevaid versioone.  «See on väga eriline tunne kui sinu algmaterjali teksti sisu, meloodia või harmoonia inspireerib kaasmuusikut,» leiavad nad. 

Salapäraseks jäädes ütlevad nad enda kohta:  «Noral on üks maagiline võti, mis avab rohkem kui üht ust.» Bändi solisti sõnul on nende loomingu üheks läbivaks ideeks võitlemine mitmete hirmudega:  «Vahel mulle tundub, et inimestes on nii palju hirmu. Hirmu üksinda jäämise ees, hirmu armastuse ees. Hirmu iseenda ees. Hirmu unistuste ees. Aga mis saab siis kui me kaotame iseend hirmude sisse ära?» 

Noor muusik tõdeb, et kui ta oskaks, siis valiks ta variandi end mitte kaotada, vaid kohal olla. Kui nad saaksid enda backstage’i ükskõik mida tellida, siis nende soovid on lihtsad ja omanäolised - nimelt sooviksid nad värskeid kaneelisaiu, limpsi, metallist hiina puslet, pärdikut, pitsat ning kohvi. 

Tutvu bändi loominguga Facebookis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles