Neitsi Maarja lugu kordub ehk seksita rasedaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

12-aastane Kieran jagas Twitteris oma naljakat, aga ka hoiatavat lugu mis näitab, kui oluline on noortele seksuaalharidus, ning et väheste teadmistega võib inimese anatoomia toimimisest päris valesti aru saada.

Twitteris Kieran the Nomad´i nime kasutav noormees rääkis, kuidas tema tüdruksõber tuli tema juurde murega, et on rasedaks ja väitnud noormehe olevat lapse isa.

Paanikas noormees jooksis murega ema juurde ning küsimuse peale, kuna ta neiuga seksis, vastas naiivne poiss arusaamatu näoga, et mitte kunagi. Noor paarike olevat vaid käest kinni hoidnud ja isegi mitte kordagi suudelnud.

Ema olevat selle peale küll kergendunult ohanud, kuid tegelikkuses oli sellise teadmatuse põhjutanud olukord, et vanemad polnud kunagi oma lastele seksist ja inimkehade toimimisest rääkinud. 

See lugu oli küll õnneliku lõpuga ja teismelisi lapsevanemaid Kieranist ja tema tüdruksõbrast ei saanud, kuid teadmatus oleks võinud sootuks tõsisemate tagajärgedega lõppeda, kuna seksuaalkäitumine mõjutab otseselt noorte tervist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles