Millist laulu on Smilers 1996. aastast pea igal kontserdil mänginud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers, Hendrik Sal-Saller
Smilers, Hendrik Sal-Saller Foto: Smilers

Laule, mida publik valjuhäälselt nõuab, on kõigil tuntumatel bändidel, kuid mida teha siis, kui aastaid ühte ja sama lugu tuleb mängida.

Bändi aegumatutele hittidele on ära teinud võrdlemisi uus lugu «Mojito», aga sellegipoolest on näiteks laulu «Tahan sind» 1996. aastast praktiliselt iga õhtu mängitud. «Aga on olnud aegu, kui ka see on vahele jäänud, kui tekib tunne, et üks või teine asi mõnes loos ei toimi enam nii, nagu sa ootad, siis tuleb lugu panna natukeseks ajaks seisma,» sõnas Hendrik lisades, et pärast paari kuud või poolt aastat leiab leierdatud lugu uue hingamise.
Smilers asutati 1993 Helsingis, kuid grupp saavutas kommertsedu ennekõike 1990. aastate teisel poolel Eestis, kus Smilers on avaldanud kokku 15 stuudioalbumit mitmekümne raadiohitiga ning esinenud kõikides maakondades ja olulisemates popkontserdipaikades.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles