Rain Tolk: filminäitleja palgast Eestis ei ela ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuraja (Jan Uuspõld) ja luuletaja (Rain Tolk) kohtumine toidupoes. Nad ei tea veel, et neid jälgivad teised luurajad. Kaader filmist «Luuraja ja luuletaja».
Luuraja (Jan Uuspõld) ja luuletaja (Rain Tolk) kohtumine toidupoes. Nad ei tea veel, et neid jälgivad teised luurajad. Kaader filmist «Luuraja ja luuletaja». Foto: Allfilm

Uues kodumaises filmis «Minu näoga onu» peaosas üles astuv Rain Tolk räägib ajakirjale Kroonika antud intervjuus karmist tõsiasjast, et filminäitleja palgast Eestis ära ei ela.

«Sügisballi» staar on elanud kirevat elu. Üks, mis aga on mehel kindel olnud - Rainil on olnud peale pööraste projektide kindel palgatöö. «Ükskõik kui hull on elu olnud, mul on alati olnud kindel töökoht.»
Mees tunnistab, et filminäitleja palgast ära ei ela, seepärast on ta proovinud ka rolle välismaal castingutel, kus roll on olnud piinavalt lähedal.
Kõige valusam oli Jossif Aleksandrovits Brotski rolli kaotamine Venemaa suurfilmis, kuhu Rain sattus tänu «Sügisballile».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles