Foto, mis räägib rohkem kui tuhat sõna ehk Kristel Mardisoo ikkagi andis pulmadest juba mullu märku? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo
Kristel Mardisoo Foto: Marmara Sterling / Instagram

Eile tuli avalikuks uudis, et Kristel Mardisoo on juba aasta aega olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Kas naine andis oma pulmadest sotsiaalmeedias märku juba mullu?

Bränd Marmara Sterling jagas Instagramis 6. juulil 2016. aastal pilti pulmakleidis poseerivast Kristelist. All on märksõnad nagu pulmad ja pärlid. Samas fotoseeriast postitas pildi oma sotsiaalmeediakontole ka Kristel ise. Pildi all kommenteerisid sõbrannad pulmadele viitavalt. Kristel, kellelt Õhtuleht uuris ka toona, kas nad hakkavad Taneliga abielluma, eitas pulmi. «Sõbrannad andsid pildi all nimelt ainest, et inimestel igav ei hakkaks,» ütles Kristel ja kinnitas, et nad ei ole Taneliga ka kihlatud.

Kuna täpset kuupäeva, millal Kristel ja Andreas abiellusid, ei ole teada, teavad seda nemad, kas antud pildiseeria oli pulmade või pelgalt projekti jaoks. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles