Keda võtta, keda jätta? Kristel Mardisoo meestevalikud läbi aegade (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 mummuline sügishooaja pidu. Kristel Mardisalu ja Tanel Padar
TV3 mummuline sügishooaja pidu. Kristel Mardisalu ja Tanel Padar Foto: Erlend Štaub

Kristel Mardisoo(28), kes on tuntud kui Tanel Padari hurmav kallim, tuli hiljuti välja faktiga, et on olnud paari viieaastase suhte jooksul abielus 1999. aastal mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga (36). Nii selgub avalikust abieluvararegistrist. 

Tanel Padari muusa Kristel Mardisoo
Tanel Padari muusa Kristel Mardisoo Foto: Erlend Staub

Viljandi kandist pärit Kristel, kes on endale pealinnas korraliku tee sillutanud, pihib ajakirja Kroonika kaante vahel teelahkmest, kus ta praegu viibib ja suhetest kahe mehega:
«Minu elus on hetkel selline periood, kus ma ei ela kellegagi koos ja saan läbi mõlema mehega.» Kristeli meeste varasalve kuuluvad ka teised nimekad tegelased.
Enne esirokkari Tanal Padariga tutvumist kurameeris brünett neiu Eesti ühe rikkama mehega, kohtinguportaali Rate.ee asutaja ja Eesti Maleliidu presidendi Andrei Korobeinikuga

Andrei Korobeinik. / Urmas Luik / Parnu Postimees/
Andrei Korobeinik. / Urmas Luik / Parnu Postimees/ Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Teadmainimesed on netikommentaariumites avaldanud arvamust, et Kristel on meestega koos vaid raha pärast.
«Usun, et suudan ka ise ära elada, ilma et vajaksin teiste raha – olen piisavalt ambitsioonikas, et jõuda tulevikus täpselt sinna, kuhu vaja,» on Kristel Õhtulehele aastaid tagasi lausunud ja öelnud, et teda ei kõiguta võõraste arvamused: «Mu oma sõbrad ja pere teavad, milline ma olen, ja arvan, et sellest piisab. Kõigile ei saagi meeldida, vastasel juhul peaksin olema väga hea näitleja.» 
Tallinna Ülikoolis pedagoogikat õppinud neiu on soojades suhetes olnud ka Taneli endise bändikaaslase, trummarist musklimehe Borkaga, kes kannab kodanikunime Boris Hrebtukov.

Boris Hrebtukov
Boris Hrebtukov Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Neiu on romantilisi suhteid trummivirtuoosiga eitanud: «Lihtsalt paari aasta tagune paaritunnine nali Facebookis, mis on suuremaks puhutud, kui see tegelikult oli. Borkaga seob meid sõprus,» on Kristel proovinud ümber lükata keelepeksu, nagu oleks tal igal pool peigmehed ootamas.
Mis aga puudutab suhteid Padariga, on Kristel tunnistanud, et kuna nad Taneliga on avalikkuses sedavõrd armastatud paar, kes saab kutseid Eesti olulisematele üritustele, ka presidendivastuvõttudele, siis pole neil olnud tahtmist oma suhete hetkeseisu välja näidata.

Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: TV3

Kristel, kes on üle aasta olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga, lausub Kroonikale antud intervjuus: «Ma ei saa öelda, et olen olnud Taneliga koos avaliku kuvandi tõttu, aga mõnikord on olnud hetki, kui oleme mõlemad oma mõrud pillid alla neelanud ja võib-olla näidanud teinekord avalikkusele enda ilusamat palet, mis alati ei ole just tõsi olnud.»

Muusik Tanel Padar ja Kristel Mardisoo.
Muusik Tanel Padar ja Kristel Mardisoo. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Erlend Štaub
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Liis Treimann
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Viktor Burkivski
Fotosein, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Fotosein, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Liis Treimann
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles