Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo tunnistab: jah, ma olen abielus teise mehega (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: TV3

Eile tuli avalikuks uudis, et Tanel Padari kauaaegne elukaaslane Kristel Mardisoo on juba aasta aega olnud abielus mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga.

«Jah, meil on olnud Taneliga kokku-lahku-suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega!» ütleb Kroonikale rokkstaar Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo, kes juba veidi üle aasta on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga.

 Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
 Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub

LOE LISAKS: 

Ajalugu kordub: Kristel Mardisoo oli Taneligagi suhtesse astudes veel teises!

Pommuudis! Kristel Mardisoo on salaja abielus, Tanel Padar ei teadnud asjast midagi

Galerii: Tanel Padari saatuslikud naised läbi aegade

Galerii: Tanel Padari ja Kristel Mardisoo muinasjutulised hetked rambivalguses

Abieluvararegistrist selgub, et Kristel Metsamaa ja Andreas Metsamaa on abikaasad, kes andsid 2015. aasta jaanuaris sisse avalduse määrata oma varasuhteks varalahusus. Avaldus kanti registrisse 27. jaanuaril 2016 ja see on siiani kehtiv.

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo on avalikkuse ees koos olnud juba 2012. aastast. Kroonika veergudel isegi lastest ja abielust rääkinud.

«Kuna tema ei ole avaliku elu tegelane, saan öelda vaid seda, et meid seob ühine tutvusringkond ja sel momendil, kui ma temaga abiellusin, olin Tanelist lahku läinud ja arvasin, et see lahkuminek on lõplik,» sõnas Kristel.

Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Erlend Štaub

«Ma ei saa öelda, et ma olen olnud Taneliga koos avaliku kuvandi tõttu, aga mõnikord on olnud hetki, kui oleme mõlemad oma mõru pilli alla neelanud ja võib-olla näidanud teinekord avalikkusele enda ilusamat palet, mis alati ei ole just tõsi olnud. Meil on olnud Taneliga selline elu, et mina ei ole suutnud teda vabaks lasta ja tema ei ole mind vabaks lasknud,» kirjeldas Kroonikale Kristel.

Tallinn Fashion Week kevad, Kristel Mardisoo
Tallinn Fashion Week kevad, Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub

Tanel Padar ja Viljandi väikekülast Abjast pärit Kristel Mardisoo tutvusid 2011. aasta oktoobris täiesti juhuslikult ühiste tuttavate kaudu, põgusast trehvamisest sai pikk kirjavahetus ning sisukas tutvus, mille käigus Kristel Tanelit üha enam võlus, on Kroonika aastal 2014 kirjutanud. Paar paljastas ajakirja veergudel, et kui Tanel oli oma endiste suhetega lõpu teinud, siis Kristel mitte.

Täna tunnistab Kristel, et ta kolis Tanelist lahku suvehakul ning ei ela koos kummagi mehega. 

Loe abikaasade Kristel ja Andreas Metsamaa avameelset lugu Kroonikast!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles