Rainer Ild: me Sveniga tahaksime kuulajatele öelda, et meie korteri üür on täpselt 450 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist Rainer Ild
Noortebänd 2017 poolfinalist Rainer Ild Foto: Andres Raudjalg

Noortebänd 2017 poolfinalist Rainer Ild kirjeldab oma loomingut nõnda: «Teeme alternatiivset rocki, mis on läbi lastud ühest punapeast ning sealt defektidega välja tulnud.»

Selle aasta alguses said Tallinnas kokku kaks korterikaaslast - sündis muusikaline kooslus Rainer Ild. «Oli loomulik, et hakkasime koos muusikat tegema,» kommenteerib laulukirjutaja Rainer bändi sünnilugu.  

Tee muusikani leidis Rainer enda jaoks võrdlemisi hilja. 17-aastaselt kitarri kätte võtnud, oli ta juba paari kuu pärast valmis muusikat kirjutama ja bändi tegema. Oskusi on lihvitud aastaid ning nüüd on Rainer Ild otsustanud end Noortebändi laval maksma panna.

«Kõige lahedam asi muusika loomise juures on see, kui sa ise lähed mega õhinasse enda loodud muusikast, ning siis oledki bokserites, toasussid jalas ning tantsid elutoas selle kolmekümne sekundi peale, mis just lindistasid,» kirjeldab Rainer loomeprotsesse.

Nende bändi idee on lihtne - teha muusikat. Lihtsad on ka meeste soovid. Oleksid nad just hiiglasliku staadioni välja müünud, telliksid nad lava taha vett, õlut ja pudeli head viskit. Sellele lisaks ka ühe inimese, kes Rainerile kõrvakiilu annaks ja ütleks talle, et ta maha rahuneks ning end kokku võtaks. «Me Sveniga tahaksime enda kuulajatele öelda, et meie korteri üür on täpselt 450 eurot,» edastab Rainer tähtsa sõnumi kuulajatele.

Rainer Ildi tegemistel saad silma peal hoida Facebookis ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles